کاپ کیک هویج با شیره پرتقالی را اینگونه درست کنید

0

کاپ کیک هویج با شیره پرتقالی یکی کیک های خوشمزه به صورت لقمه هایی هستند که در کنار یک دیگر قرار میگیرد و طعم آن مثل یک کیک هویج معمولی میباشد. هر کدام به طور کامل برای یک نفر سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک هویج با شیره پرتقالی :

١و١/۴ فنجان شکر ریز (خاکه قند)

٣/۴ فنجان روغن کانولا

١/٣فنجان دوغ کم چرب

١تخم مرغ بزرگ

١قاشق چای خوری عصاره وانیل

٢فنجان آرد سفید

١و١/٢ قاشق چای خوری پکینگ پودر

١/٢قاشق چای خوری جوش شیرین

١/٢قاشق چای خوری نمک

٢عدد هویج رنده شده

١/٢فنجان کشمش زرد

١و١/٢فنجان شکر قنادی

٢ قاشق سوپ خوری آب پرتقال

٢ قاشق چای خوری پوست رنده شده پرتقال

روش پخت کاپ کیک هویج با شیره پرتقالی :

فر را از قبل تا دمای ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم کنید. ١٢قالب کاپ کیک (فنجان) را با کاغذ روغنی (کاغذ مخصوص کاپ کیک ) بپوشانید.

شکر ریز، روغن، دوغ، تخم مرغ، عصاره وانیل را در یک ظرف مخلوط کنید. آرد، پکینگ پودر، نمک، جوش شیرین را در یک ظرف جدا گانه تر کیب کنید.

مخلوط آرد و مخلوط روغن را به یک دیگر بیفزایید و تا زمانی که صاف و یک دست شود، هم بزنید. هویج و کشمش را نیز اضافه کنید. مایع کیک را در قالب ها ریخته و برای مدت زمان ١٩ تا٢٠دقیقه آن را در فر قرار دهید. (تا زمانی که کاپ کیک ها طلایی شده وحالت ارتجاعی به خود بگیرد )

قبل از اینکه کاپ کیک را از قالب در آورید، به مدت ۵ دقیقه به آن فرصت دهید تا خنک تر شود. سپس از قالب خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شود.

سپس شکر قنادی اب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به یک دیگر افزوده و وتا زمانی که شکر حل شود و غلیظ گردد و یک دست شود آنرا مخلوط کنید. (این مایع را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد گشته و غلیظ تر شود  )

مطالب مرتبط
چگونه کیک زنجبیلی با کرم هلو درست کنیم؟

مقداری از شیره را برداشته و روی کاپ کیک ها بریزید و با یک کارد کوچک انرا پخش کنید. قبل ازسرو کردن به کاپ کیک پانزده دقیقه استراحت دهید.

ارزش غذایی کاپ کیک هویج با شیره پرتقالی :

  • کالری: ۳۸۶ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۳۲ کیلو کالری
  • چربی: ۱۵ گرم
  • کل قندهای: ۴۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۶۲ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • کلسترول: ۳۶ میلی گرم
  • سدیم: ۲۳۹ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • کلسیم: ۵۶ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • چربی مونو: ۹ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
  • امگا ۶ چربی: ۳ گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم

اختصاصی وردنگار؛ کپی برداری با ذکر لینک منبع مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک گاتوشا

طرز تهیه کیک لیمویی باندت به سبک 

کیک با آرد بادام را اینگونه درست کنید

طرز تهیه کیک شکلاتی تیره

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.