چگونه کوکی های بروانی درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه کوکی های بروانی
۱ بسته بروانی کم چرب
۲ و ۱/۲ فنجان سبوس فرآوری شده
۳/۴ فنجان آب پرتقال
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس نارگیل
شکر قنادی
طرز تهیه کوکی های بروانی
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و کاغذ ممی را چرب کنید و در قالب بگذارید.
۲-در کاسه ای بزرگ، بروانی و سبوس را مخلوط کنید. آب پرتقال و اسانس نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید.از خمیر به اندازه قاشق چایخوری بردارید و در قالب بریزید.
۳- به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید سپس بگذارید تا سرد شود. روی کوکی ها را با شکر میتوانید تزیین کنید.
ارزش غذایی کوکی های بروانی
کالری: ۶۹ کیلو کالری
کالری از چربی: ۴ کیلو کالری
چربی: ۰ گرم
کل قندهای: ۸ گرم
کربوهیدرات: ۱۶ گرم
چربی اشباع شده: ۰ گرم
سدیم: ۵۰ میلی گرم
پروتئین: ۲ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۲۱ میلی گرم
منیزیم: ۱۴ میلی گرم
پتاسیم: ۴۳ میلی گرم
فسفر: ۴۴ میلی گرم
بتا کاروتن: ۲ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کولین: ۳ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
گرم وزن: ۲۶ گرم
ید: ۰ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مونو چربی: ۰ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۳ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۵ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی