آموزش طرز تهیه کوکی های قندی پرتقالی
مواد لازم برای تهیه کوکی های قندی پرتقالی
۲و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۳/۴ فنجان کره
۳/۴ فنجان شکر
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۱ قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری آب
شکر رنگی
طرز تهیه کوکی های قندی پرتقالی
۱-در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، و نمک را مخلوط کنید.
۲-در کاسه ای بزرگتر، با همزن برقی و با سرعت متوسط، کره و شکر را ۳ دقیقه هم بزنید تا روشن و یکدست شوند..تخم مرغ ها، آب پرتقال، رنده پوست و اسانس پرتقال را مخلوط کنید. مخلوط ارد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۳-خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کتید و هر قسمت را درون پلاستیک بگذارید و ساعت در یخچال بگذارید.
۴-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و کاغذ مومی را با روغن چرب کنید ودر قالب بگذارید.سفیده های تخم مرغ را با آب مخلوط کنید.
۴- ۱/۳ از خمیر را بر روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و بقیه خمیر را در یخچال بگذارید. خمیر را نازک پهن کنید و با قالب کوکی، خمیر را به اشکال مختلف، قالب میزنیم. روی هر کوکی را با سفیده تخم مرغ بپوشانید و مقداری شکر رنگی بپاشید. این کار را تکرار کنید تا کل خمیر تمام شود.
۵-کوکی ها را به مدت ۱۱ دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شوند.
ارزش غذایی کوکی های قندی پرتقالی
کالری: ۳۸ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۷kcal
چربی: ۲ گرم
کل شکر: ۲ گرم
کربوهیدرات: ۵ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۱۳ میلی گرم
سدیم: ۱۶ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
آهن: ۰ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۶ میلی گرم
منیزیم: ۱ میلی گرم
پتاسیم: ۸ میلی گرم
فسفر: ۹ میلی گرم
بتا کاروتن: ۴ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۵ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
فیبر غذایی: ۰ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولات Df: 8 میکروگرم
ید: ۱ میکروگرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۳ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی