طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی فنجانی، خوش طعم و مناسب برای عید نوروز

0

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی فنجانی

کوکی کره بادام زمینی

کوکی کره بادام زمینی فنجانی بسیار خوشمزه و لذیذ است. برای پخت این کوکی ها فقط به کره بادام زمینی و شکلات نیاز دارید . به همین راحتی ! تمام خانواده ام این کوکی های بی نظیر را با آن بافت نرم و طعم دلچسب دوست دارند، پس من رسپی پخت آن ها را به شما هم می دهم تا شما هم از خوردنشان لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت کوکی کره بادام زمینی فنجانی

 یک دوم  فنجان آرد
۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ فنجان شکر قهوه ای
۱ فنجان کره بادام زمینی
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان شکر
۱ فنجان کره نرم شده
۲ عدد تخم مرغ
۱ بسته کوچک کره بادام زمینی

شکلات به میزان لازم

دستورالعمل پخت

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
همه مواد تشکیل دهنده را در میکسر بریزید و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
خمیر را به شکل توپ های ۱ تا ۱ و نیم اینچی در اورید و در قالب های کوچک مخصوص کاپ کیک قرار دهید.
این خمیرهای نرم را  به مدت ۸-۱۰ دقیقه. بپزید
هنگامی که فر را خاموش کردید، یک فنجان کره بادام زمینی را در وسط هر کوکی بریزید و به آرامی فشار دهید. قبل از اینکه خک شوند یک تکه شکلات در وسط کوکی قرار داده و نوش جان کنید.

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

مطالب مرتبط
ماهی تیلاپیا با کلم بروکلی و لوبیای سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.