کیک با آرد بادام را اینگونه درست کنید

0

کیک با آرد بادام را اینگونه درست کنید

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد بادام

۲/۳ فنجان خاکه قند یا شکر
۳ اونس پودر بادام
پودر نارگیل مقداری (در صورت دلخواه)
۱/۳ فنجان کره نرم شده، در دمای اتاق
۲ ۱/۲ قاشق غذاخوری بادام یا آرد بادام
۲ قاشق چایخوری پگینگ پودر
۴ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان شیر
۱ قاشق چایخوری عصاره بادام
۳ قاشق غذا خوری شکر قنادی (اختیاری)
۴ پرتقال پوست کنده و برش خورده، یا دانه های انار برای تزئین

طرز تهیه کیک با آرد بادام

فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
یک قالب گرد شیرینی پزی و یا یک تابه گرد را با اسپری روغن چرب کنید.
داخل قالب را با کاغذ شیرینی پزی یا کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ، مخلوط کره، آرد بادم و شکر را مخلوط کرده و با یک همزن آنقدر بزنید تا یکدست و روشن شده و نرم گردد. حدودا ۳ دقیقه کافی است.
پودر بادام و پگینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود.
در این زمان تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام، به خوبی مخلوط کنید.
شیر و آرد بادام را اضافه کرده و مواد را خوب ترکیب کنید.
خمیر آماده شده را درون قالب ریخته و اجازه دهید تا زمانی که کاملا طلایی شود، پخته شود. یک خلال دندان چوبی را درون کیک فرو کنید، سپس خارج کرده و در صورتی که چیزی از کیک به آن نچسبد کاملا آماده است. حدود ۵۰ – ۵۵ دقیقه برای پخته شدن این کیک لازم است.
اجازه دهید تا حدود ۱۰ دقیقه در قالب بماند تا خنک تر شود و سپس آن را از قالب خارج کرده و بر روی یک پایه قرار دهید تا کاملا خنک شود.
اگر می خواهید در این کیک از پورد نارگیل استفاده کنید، کمی پودر نارگیل بر روی آن بپاشید. کمی شکر قنادی نیز روی آن بپاشید.
با استفاده از دانه های انار و یا پرتقال روی کیک را تزئین کنید و سرو کنید.

مطالب مرتبط
چگونه کیک کرن بری گلابی درست کنیم؟

ارزش غذایی کیک با آرد بادام

• کالری: ۳۵۰ کیلو کالری
• کالری از چربی: ۲۲۰ کیلو کالری
• چربی: ۲۵ گرم
• مجموع شکر: ۱۷ گرم
• کربوهیدرات: ۲۵ گرم
• چربی اشباع شده: ۶ گرم
• کلسترول: ۹۱mg
• سدیم: ۲۱۰ میلی گرم
• پروتئین: ۱۲ گرم
• آهن: ۲ میلی گرم
• روی: ۱ میلی گرم
• کلسیم: ۱۷۲ میلی گرم
• منیزیم: ۹۹ میلی گرم
• پتاسیم: ۱۴۰ میلی گرم
• فسفر: ۱۰۰ میلی گرم
• ویتامین A : 91 گرم
• بتا کاروتن: ۱۲ میکروگرم
• بیوتین: ۴ میکروگرم
• کولین: ۶۸ میلی گرم
• کروم: ۰ میکروگرم
• مس: ۰ میلی گرم
• فیبر غذایی: ۴ گرم
• ید: ۱۴ میکروگرم
• منگنز: ۱ میلی گرم
• مولیبدن: ۴ میکروگرم
• مونوساکاریدها: ۱ گرم
• مونو چربی: ۴ گرم
• اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
• چربی امگا ۶: ۱ گرم
• چربی: ۱ گرم
• سلنیوم: ۷ میکروگرم
• آب: ۴۹ گرم

نوش جان…

 اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.