چگونه کیک آناناس و هویج درست کنیم؟

0

کیک آناناس و هویج را اینگونه درست کنید. با وردنگار، همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک آناناس و هویج

۲ و ۳/۴ فنجان آرد

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۲ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲ عدد تخم مرغ

۴ عدد سفیده تخم مرغ

۱ فنجان شکر قهوه ای

۱ فنجان ماست کم چرب یا ماست وانیلی

۱/۴ فنجان روغن کانولا

۲فنجان هویج رنده شده

۱ فنجان آناناس خرد شده

۱/۲ فنجان کشمش

۲ قاشق غذاخوری پودر قند

طرز تهیه کیک آناناس و هویج

۱)فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب مورد نظر خود را با روغن چرب کنید.

۲)آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی و نمک را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید.

۳) تخم مرغ ها و سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ، با همزن برقی و با سرعت متوسط هم بزنید تا پف کنند. سپس شکر قهوه ای را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید. ماست و روغن را در این مرحله اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید سپس هویج ها، آناناس و کشمش را بیافزائید.

۴)مایه آماده را در قالب بریزید و ۴۰ دقیقه در  فر بگذارید. پس از پایان پخت، خلال دندانی را در کیک فرو کنید. اگر از مایه کیک چیزی به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است. کیک را از فر در آورده تا کاملا خنک شود.روی کیک را با پودر قند تزئین کنید.

ارزش غذایی کیک آناناس و هویج

کالری: ۲۸۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۲۰ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قند: ۲۵ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۳۸ میلی گرم
سدیم: ۲۰۶ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۵ میلی گرم
منیزیم: ۲۸ میلی گرم
پتاسیم: ۱۸۹ میلی گرم
فسفر: ۷۵ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
آلانین: ۰ گرم
آرژنین: ۰ گرم
خاکستر: ۱ گرم
آسپارتات: ۱ گرم
بتا کاروتن: ۱۵ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
بور: ۲ میکروگرم
کلرید: ۸ میلی گرم
کولین: ۱۹ میلی گرم
کروم: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
سیستین: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولاد: ۱۷ میکروگرم
فروکتوز: ۰ گرم
گلوکز: ۲ گرم
گلوتامات: ۱ گرم
گلیسین: ۰ گرم
ید: ۲ میکروگرم
ایزولوسین: ۰ گرم
کیلوژول: ۱۱۹۲ کیلوگرم
لوریک: ۰ گرم
لوسین: ۰ گرم
لینولئیک: ۲ گرم
لویتین زاکسنتین: ۱۴ میکروگرم
لیزین: ۰ گرم
منگنز: ۰ میلی گرم
متیونین: ۰ گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۵ گرم
کربن خالص: ۳۷ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
پالمتیک: ۳ گرم
پالمیتول: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فنیل آلانین: ۰ گرم
چربی: ۲ گرم
پرولین: ۰ گرم
سلنیوم: ۸ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۱ گرم
استاریک: ۱ گرم
ساکارز: ۲۳ گرم
ترئونین: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
تریپتوفان: ۰ گرم
تیروزین: ۰ گرم
والین: ۰ گرم
آب: ۷ گرم

مطالب مرتبط
چالش 30 روز غذای سالم: قارچ و افزایش ایمنی بدن
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.