آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت ها

0

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی لیمویی

۷ گرم سفیده تخم مرغ معادل ۱ فنجان

۱ قاشق چایخوری کرم تارتار

۱ فنجان بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز

۵ گرم زرده تخم مرغ معادل ۱/۳ فنجان

۲ قاشق غذاخوری آب جوش

۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

کمی نمک

۱ فنجان آرد

حدود ۳ فنجان انواع توت

۱/۴ فنجان عسل

۲ قاشق غذا خوری آب لیمو

طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.به وسیله همزن برقی،سفیده های تخم مرغ و کرم تار تار را مخلوط کنید تا فرم بگیرد. سپس ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید.

۲-در کاسه ای زرده های تخم مرغ و ۱ فنجان شکر را مخلوط کرده، آب جوش را اضافه کنید و حدودا ۴ دقیقه به همردن ادامه دهید تا به رنگ زرد روشنی در آید. رنده لیمو، اسانس وانیل، پودر خمیر مایه و نمک را اضافه کرده و به تدریج آرد را بیافزایید. سپس ۱/۳ از سفیده های تخم مرغ را به زرده ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۳-مواد را در قالب ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از اتمام زمان پخت، ۴۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. با یک کارد کیک را از لبه های قالب جدا کنید و از قالب درآورید و با انواع توت تزیین کنید..

۴-عسل را ۳۰ دقیقه در ماکروویو بگذارید، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود و روی کیک را با این ترکیب بپوشانید.

ارزش غذایی کیک اسفنجی لیمویی

کالری: ۱۹۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۰ کیلو کالری
چربی: ۲ گرم
کل قند: ۲۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۹ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۸۷ میلی گرم
سدیم: ۸۳ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۰ گرم
کلسیم: ۴۶ میلی گرم
منیزیم: ۱۴ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۸ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
وزن گرم: ۱۱۳ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید چرب امگا ۶: ۰ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۶۶ گرم

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.