آموزش طرز تهیه کیک براونی آلو و سیب
مواد لازم برای تهیه کیک براونی آلو و سیب
۱ فنجان روغن
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱و۲/۱ فنجان شکر
۱و۲/۱ قاشق چایخوری وانیل
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۲ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱و۲/۱ قاشق چایخوری دارچین
۴/۱ قاشق چایخوری جوز
۳/۲ فنجان آلو
۲ عدد میخک
مقداری براندی یا آب پرتقال
۳ عدد سیب ترد
طرز تهیه کیک براونی آلو و سیب
۱-روغن و تخم مرغها را به هم رده تا کرمی رنگ شوند.سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
۲-در کاسه ای دیگر، آرد، نمک، جوش شیرین، دارچین و جوز را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۳-در تابه ای کوچک، آلوها و میخک را به همراه مقداری براندی و آب پرتقال، با شعله ملایم حرارت دهید تا آلوها له شوند. میخک را از داخل مواد برداشته و آلوها را صاف کنید تا آب اضافه اش خارج شود و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آلو ها را به همره سیب ها به ترکیب اضافه کنید.
۴-خمیر کیک کمی سفت خواهد شد.خمیر را در قالب باندت کیک ۱۲ تایی که با روغن چرب شده بریزید. به مدت ۷۵ دقیقه و با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر قرار دهید. بعد از این که کیک آماده شد، در صورت تمایل می توانید با کرم وانیل یا بستنی و یا با کمپوت میوه، این کیک را سرو کنید.
ارزش غذایی کیک براونی آلو و سیب
- کالری: ۴۷۳ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۲۰۵ کیلوکالری
- چربی: ۲۳ گرم
- کل قند: ۴۰ گرم
- کربوهیدرات: ۶۴ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۴۲ میلی گرم
- سدیم: ۲۵۸ میلی گرم
- پروتئین: ۴ گرم
- کلسیم: ۲۲ میلی گرم
- منیزیم: ۱۴ میلی گرم
- پتاسیم: ۱۸۳ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۳ گرم
- مونو چربی: ۵ گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
- امگا ۶ اسید چرب: ۱۳ گرم
- پلی فیت: ۱۵ گرم
- فیبر محلول: ۱ گرم
- ترانس چرب اسید: ۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است