چگونه کیک سیب و کشمش درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و کشمش

مواد رویه کیک:

۳/۴ فنجان آرد همه منظوره

۲/۳ فنجان شکر قهوه ای

۱ قاشق چایخوری دارچین

۳ قاشق غذاخوری کره خرد شده

مواد کیک:

۲ و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ فنجان کره

۱ فنجان شکر

۲ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۸ اونس خامه ترش

۱ عدد سیب متوسط پوست گرفته و خرد شده

۱/۳ فنجان کشمش طلایی

طرز تهیه کیک سیب و کشمش :

۱- برای درست کردن مواد روی کیک، در یک کاسه کوچک، آرد، شکر قهوه ای، و دارچین را مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و با دست یا چنگال هم بزنید.

۲- برای تهیه کیک، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و قالب را چرب کنید.

۳- در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

۴- در کاسه ای دیگر، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، کره و شکر را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا کرم مانند شود. تخم مرغ ها و اسانس وانیل را بیافزایید تا نرم و یکدست شود. به تدریج مخلوط آرد و خامه ترش را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. سپس سیب و کشمش را اضافه کنید.

۵- خمیر را در قالب بریزید و ماد رویه را بر روی خمیر بگذارید.

۶- به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. پس از پایان پخت، ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود.این کیک را هم به صورت گرم و هم سرد میتوانید میل کنید.

ارزش غذایی کیک سیب و کشمش

کالری: ۳۵۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۴ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
مجموع شکر: ۳۳ گرم
کربوهیدرات: ۵۹ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۶۳ میلی گرم
سدیم: ۲۷۵ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
کلسیم: ۷۰ میلی گرم
منیزیم: ۱۳ میلی گرم
پتاسیم: ۱۳۵ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
وزن گرم: ۱۱۴ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۳۷ گرم

مطالب مرتبط
طرز تهیه املت به سبک ایتالیایی

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.