چگونه کیک شکلاتی بدون آرد درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد
۱۰ اونس شکلات تلخ خرد شده یا ۲/۱ فنجان شکلات چیپسی تلخ
۴ اونس کره
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
کمی نمک
۴ عدد تخم مرغ بزرگ (زرده و سفیده جدا)
۹ قاشق غذا خوری شکر
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک ۸تا۹ سانتی را با روغن چرب کنید.
۲-شکلات و کره را با حرارت کم ذوب کنید و به هم بزنید تا نرم شوند. وانیل و نمک را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.
۳-زرده های تخم مرغ را به همراه ۵ قاشق غذا خوری شکر خوب مخلوط کرده و کناری بگذارید.
۴-سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کنند. به تدریج ۴ قاشق غذا خوری شکر، با فاصله به سفیده ها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و کناری بگذارید.
۵-مخلوط زرده تخم مرغ را به شکلات سرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید. به تدریج سفیده های تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. خمیر را در قالب بریزید، روی خمیر را صاف کنید و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که روی کیک ترک خورد ، درون فر قرار دهید.
۶-اجازه دهید تا کیک درون قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود، سپس کیک را از قالب در اورده و به ۸ قسمت برش دهید.
ارزش غذایی کیک شکلاتی بدون آرد
کالری: ۳۷۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۶۱ کیلو کالری
چربی: ۲۹ گرم
کل قندهای: ۲۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۲ گرم
چربی اشباع شده: ۱۶ گرم
کلسترول: ۱۳۶ میلی گرم
سدیم: ۱۵۳ میلی گرم
پروتئین: ۶ گرم
کلسیم: ۱۷ میلی گرم
منیزیم: ۳ میلی گرم
پتاسیم: ۳۸ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات : ۱۲ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید چرب امگا ۶: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی