چگونه کیک شکلاتی بدون آرد درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

 

۱۰ اونس شکلات تلخ خرد شده یا ۲/۱ فنجان شکلات چیپسی تلخ

۴ اونس کره

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

کمی نمک

۴ عدد تخم مرغ بزرگ (زرده و سفیده جدا)

۹ قاشق غذا خوری شکر

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

 

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک ۸تا۹ سانتی را با روغن چرب کنید.

۲-شکلات و کره را با حرارت کم ذوب کنید و به هم بزنید تا نرم شوند. وانیل و نمک را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.

۳-زرده های تخم مرغ را به همراه ۵ قاشق غذا خوری شکر خوب مخلوط کرده و کناری بگذارید.

۴-سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کنند. به تدریج ۴ قاشق غذا خوری شکر، با فاصله به سفیده ها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و کناری بگذارید.

۵-مخلوط زرده تخم مرغ را به شکلات سرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید. به تدریج سفیده های تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. خمیر را در قالب بریزید، روی خمیر را صاف کنید و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که روی کیک ترک خورد ، درون فر قرار دهید.

۶-اجازه دهید تا کیک درون قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود، سپس کیک را از قالب در اورده و به ۸ قسمت برش دهید.

ارزش غذایی کیک شکلاتی بدون آرد

کالری: ۳۷۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۶۱ کیلو کالری
چربی: ۲۹ گرم
کل قندهای: ۲۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۲ گرم
چربی اشباع شده: ۱۶ گرم
کلسترول: ۱۳۶ میلی گرم
سدیم: ۱۵۳ میلی گرم
پروتئین: ۶ گرم
کلسیم: ۱۷ میلی گرم
منیزیم: ۳ میلی گرم
پتاسیم: ۳۸ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات : ۱۲ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید چرب امگا ۶: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم

مطالب مرتبط
طرز تهیه کیک گاتوشا

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.