آموزش طرز تهیه کیک لایه ای توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه کیک لایه ای توت فرنگی
۴/۳ فنجان آرد کامل
۴/۳ فنجان آرد جو الک شده
۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۸ قاشق غذاخوری کره
۴/۱ فنجان شکر قهوه ای
۴/۱ فنجان شکر دانه ریز
۲ عدد زرده تخم مرغ
۴/۳ فنجان شیر ۲% چربی
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۴/۱ فنجان توت فرنگی و انواع مربا
۱و ۲/۱ فنجان خامه زده شده(تاپینگ)
۱ پاینت توت فرنگی ورقه شده
طرز تهیه کیک لایه ای توت فرنگی
۱-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.قالب گردی به قطر ۸ را با روغن چرب و آرد پاشی کنید.
۲-در کاسه ای کوچک، آرد، آرد جو، و پودر خمیر مایه را مخلوط کنید.
۳-سفیده های تخم مرغ را با سرغت زیاد همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
۴-در کاسه ای دیگر، کره، شکر قهوه ای، و شکر دانه ریز را با سرعت متوسط و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا کرمی شود. زرده ها را اضافه نموده و ۴ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید تا پف کند.
۵-در ظرفی دیگر، ۳/۱ تاز مخلوط آرد را با ۲/۱ شیر مخلوط کنید.این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند سپس وانیل را اضافه کنید.
۶-به آرامی، ۳/۱ از سفیده ها را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.این مواد را در قالب بریزید.
۷-قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید.پس از پایان پخت، ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود، سپس از قالب درآورده تا کاملا سرد شود.
۸-کیک سرد شده را به صورت افقی به ۲ لایه برش دهید. نیمی از مرباها را بر روی لایه زیرین بریزید. با مقداری از مواد تاپینگ و توت فرنگی، روی مربا را بپوشانید.لایه دیگر کیک را روی آن گذاشته و دوباره با مربا و مواد تاپینگ و توت فرنگی، روی کیک را بپوشانید. در آخر مقداری توت فرنگی روی کیک بگذارید.
ارزش غذایی کیک لایه ای توت فرنگی
کالری: ۲۸۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۱۲ کیلو کالری
چربی: ۱۳ گرم
مجموع قند: ۱۹ گرم
کربوهیدرات: ۳۵ گرم
چربی اشباع شده: ۸ گرم
کلسترول: ۶۷ میلی گرم
سدیم: ۲۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۳۹ میلی گرم
منیزیم: ۱۱ میلی گرم
پتاسیم: ۱۴۶ میلی گرم
فسفر: ۱۰۳ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
آلفا کاروتن: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۲۹ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات : ۱۵ میکروگرم
مواد غذایی فولاد: ۱۵ میکروگرم
فولاد: ۱۵ میکروگرم
ید: ۱۸ میکروگرم
مونو چربی: ۳ گرم
نیاسین معادل: ۱ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۵ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین کا : ۲ میکروگرم
آب: ۷۰ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
برای بحث و تبادل نظر پیرامون این مطلب کلیک کنید…
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی