نحوه درست کردن کیک لیمویی + ارزش غذایی
مواد لازم کیک لیمویی
۲و ۱/۴ فنجان آرد
۱و ۱/۴ فنجان شکر
۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۵ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری مارگارین
۱ فنجان خامه ترش
۱/۴ فنجان شیر کم چرب
۲ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
۱ قاشق چایخوری اسانس لیمو
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۳/۴ فنجان پودر قند
۴ قاشق چایخوری آب لیمو تازه
طرز تهیه کیک لیمویی
۱)فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید.
۲)آرد، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را در کاسه ای بزرگ خوب مخلوط کنید. کره، مارگارین، خامه ترش، شیر، سفیده های تخم مرغ، رنده پوست لیمو، اسانس لیمو و وانیل را خوب مخلوط کنید و با همزن برقی و با سرعت کم به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. سرعت همزن را کمی زیاد کنید و ۲ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید تا به رنگ روشنی در بیاید سپس در قالب بریزید.
۳)قالب را به مدت ۵۵ دقیقه در فر بگذارید سپس از فر درآورده و ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
۴)پودر قند و آبلیمو را در کاسه ای ترکیب کنید و روی کیک بریزید و بگذارید ۲۰ دقیقه بر روی کیک بماند. سپس برش داده و میل کنید.
ارزش غذایی کیک لیمویی
کالری: ۳۵۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۴ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
مجموع شکر: ۳۳ گرم
کربوهیدرات: ۵۹ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۶۳ میلی گرم
سدیم: ۲۷۵ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
کلسیم: ۷۰ میلی گرم
منیزیم: ۱۳ میلی گرم
پتاسیم: ۱۳۵ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
وزن گرم: ۱۱۴ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۳۷ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی