چگونه در فر کیک میوه های گرمسیری درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک میوه های گرمسیری :

۱ بسته کیک مخلوط زرد

۱ قوطی آناناس

۸ اونس پنیر خامه ای

۲ فنجان شیر

۱ بسته پودینگ فوری وانیلی

۲ قاشق غذاخوری عرق نیشکر( رام)

۱ فنجان تاپینگ (خامه)

۱ قوطی پرتقال ماندارین بدون آب

طرز تهیه کیک میوه های گرمسیری

۱- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ۹*۱۳ را با روغن چرب کنید.

۲- کیک را با توجه به دستوری که روی بسته نوشته شده درست کنید و در قالب بریزید و در فر بگذارید.

۳- پس از پایان پخت، بگذارید تا کیک سرد شودو سپس با یک قاشق چوبی حفره هایی را بر روی کیک ایجاد کنید و آناناس را به همراه شربت، بر روی کیک بریزید.

۴- در کاسه ای بزرگ، با همزن برقی و با سرعت متوسط، پنیر خامه ای را هم بزنید تا نرم شود و شیر، مخلوط پودینگ و عرق نیشکر یا اسانس آن را مخلوط کنید. و ۳ دقیقه به همزدن ادامه دهید و بر روی آناناس بریزید. روی کیک را با مواد تاپینگ و تکه های پرتقال تزیین کنید و حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

ارزش غذایی کیک میوه های گرمسیری

کالری: ۳۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۶ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۶۰ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۳۲ میلی گرم
سدیم: ۴۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۴۹ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۹ میلی گرم
فسفر: ۲۶۳ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۹۰ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کولین: ۱۵ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
ید: ۹ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۲۲ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کیک ذرت با سس زغال اخته درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.