چگونه کیک پنیری به سبک نیویورک درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک پنیری :

۱ و ۱/۲ فنجان کراکر گراهام خرد شده

۱/۴ فنجان شکر

۵ قاشق چایخوری کره

۴ بسته پنیر خامه ای

۱و ۱/۲ فنجان شکر

۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۴ عدد تخم مرغ

مقداری تمشک و توت فرنگی تازه

طرز تهیه کیک پنیری :

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را چرب کنید.

۲-در کاسه ای بزرگ، کراکر ها، شکر، و کره را مخلوط کنید و در ته قالب پخش و فشرده کنید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا رویش قهوه ای شود.

۳- در کاسه ای بزرگ، بوسیله همزن و با سرعت متوسط، پنیر خامه ای، شکر، رنده پوست لیمو و اسانس وانیل را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا کرم مانند شود. مخلوط آرد را اضافه کنید سپس تخم مرغها را بیافزایید و خوب مخلوط کنید.

۴-مخلوط را در قالب ریخته و ۱ ساعت در فر بگذارید. پس از پایان پخت، اجازه دهید تا کیک در دمای اتاق خنک شود. روی کیک را پوشانده و حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذارید. قبل از سرو، با توت فرنگی و تمشک تزیین کنید.

ارزش غذایی کیک پنیری

کالری: ۳۷۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۲۵ کیلوکالری
چربی: ۲۵ گرم
کل قند: ۲۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۲ گرم
چربی اشباع شده: ۱۴ گرم
کلسترول: ۱۲۵ میلی گرم
سدیم: ۲۴۸ میلی گرم
پروتئین: ۶ گرم
کلسیم: ۶۷ میلی گرم
منیزیم: ۱۰ میلی گرم
پتاسیم: ۱۱۴ میلی گرم
مونو چربی: ۷ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۱ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت ها

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.