آموزش طرز تهیه کیک یخچالی لیمویی
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی لیمویی
۱ بسته پودر کیک لیمویی
۱ بسته ژلاتین بدون قند
۱ فنجان آب جوش
۱ فنجان آب سرد
۱ بسته پودینگ لیمو بدون قند
۱و ۳/۴ فنجان شیر
طرز تهیه کیک یخچالی لیمویی
۱-کیک را طبق دستور العملی که بر روی بسته نوشته شده در یک قالب ۹*۱۳ بپزید.پس از پخت، ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود. کیک را با یک قاشق چوبی با فواصل ۱ سانتی سوراخ کنید.
۲-پودر ژلاتین را روی آب جوش پاشیده و ۲ دقیقه زمان بدهید تا حل شود. سپس در آب سرد ریخته و به هم بزنید و ۴۵ دقیقه دیگر بگذارید تا کاملا سرد شده، آنگاه روی کیک بریزید. کیک را ۴۵ دقیقه در یخچال نگه دارید.
۳-شیر و پودینگ را ۲ دقیقه مخلوط کرده و بعنوان تاپینگ، روی کیک را تزیین کنید و حداقل ۲ ساعت بگذارید تا سرد شود.
قبل از نوش جان کردن نگاهی به میزان کالری و ارزش غذایی این کیک بیندازید.
ارزش غذایی کیک یخچالی لیمویی
- کالری: ۲۴۱ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۴۴ کیلو کالری
- چربی: ۵ گرم
- کل قندهای: ۲۵ گرم
- کربوهیدرات: ۴۳ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۱ میلی گرم
- سدیم: ۴۵۲ میلی گرم
- پروتئین: ۵ گرم
- کلسیم: ۶۵ میلی گرم
- منیزیم: ۴ میلی گرم
- پتاسیم: ۱۱۰ میلی گرم
- مونو چربی: ۲ گرم
- فیت چربی: ۰ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است