۱۰ گروه از افراد که بیشتر مستعد ابتلا به کمبود ویتامین D هستند

0

۱۰ گروه از افراد که بیشتر مستعد ابتلا به کمبود ویتامین D هستند

کدام افراد بیشتر مستعد کمبود ویتامین D هستند

آیا فکر می کنید در خطر کمبود ویتامین D قرار دارید؟ یا علاوه بر آن می خواهید بدانید که چگونه می توانید از این منطقه خطر خارج شوید، این مقاله توضیحاتی در این باره به شما خواهد داد.

در فرهنگ امروز، وسواس در مورد سلامتی و جستجوی آنلاین در مورد شرایط پزشکی چیزی است که به طور مرتب اتفاق می افتد. اما اغلب اوقات، ما خودمان فکر می کنیم که ” این مورد هرگز برای من اتفاق نمی افتد”.

اما اساسا چگونه می توانیم خودمان را از این وسواس فکری و رفتن هر هفته ای به پیش پزشک حفظ کنیم. گاهی اوقات شما با خواندن یک مطلب تحت تأثیر قرار می گیرید، اکنون یکی از همان زمان هاست!

اگر شما در شمال امریکا زندگی می کنید، به احتمال بسیار زیاد شما شانس کمتری برای دریافت ویتامین D دارید. حدود ۴۲ درصد از افراد میانسال آمریکایی با کمبود مواد مغذی روبه رو هستند.

کمبود ویتامین D با برخی نگرانی های مربوط به سلامتی همراه است، از جمله افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، دیابت، پوکی استخوان و بیماری های قلبی.

 علاوه بر این، اگر شما با یک وضعیت جدی مانند سرطان پروستات یا سرطان سینه تشخیص داده شده اید، شانس زنده ماندن شما ممکن است پایین تر از فردی با سطح نرمال ویتامین D باشد.

در حالیکه این آمار هشدار دهنده هستند، همه آنها تعجب آور نیستند. ویتامین D کافی در بسیاری از غذاها یافت نمی شود (مواردی مانند ماهی قزل آلا وحشی و شیر و ماست غنی شده جزء استثنائات می باشند) و تنها راه برای دریافت این ماده مغذی اینست که پوست خود را بدون پوشش جلوی نور آفتاب قرار دهید، کارکنان اداره جات که اغلب پشت میز کار می کنند قادر به انجام این مورد نیستند.

با انجام یک آزمایش خون ساده می توانید از میزان سطوح ویتامین D در بدن خود آگاه شوید. این سطوح باید به میزان ۴۵ تا ۵۰ میکروگرم بر میلی لیتر باشند.

در صورت کمبود این میزان پزشک شما توصیه به مصرف مکمل های حاوی این ماده خواهد نمود.

 

همچنین بخوانید:

ویتامین های کمک کننده به رشد و سلامت موها

 

مطالب مرتبط
آمریکا با یک اپیدمی استرس و اضطراب رو به رشد دست به گریبان است

افرادی که در معرض خطر کمبود این ماده حیاتی قرار دارند عبارتند از:

 

۱-افراد بزرگسال بالای ۵۵ سال

ورود به میانسالی قطعا مزایایی دارد، اینکه شما دقیق تر و با اعتماد به نفس بیشتری نسبت به قبل هستید، و حتی ممکن است وقت کافی برای لذت بردن از زندگی بازنشستگی داشته باشید. البته، این تمام ماجرا نیست. با افزایش سن ممکن است ویتامین D کمتری نسبت به دوران جوانی خود دریافت نمایید.

طبق یک تحقیق در کانادا در سال ۲۰۰۷، در دوران پیری، پوست نمی تواند به طور موثری ویتامین D تولید کند. در واقع، طبق گزارش، حدود ۵۰ درصد از افراد کهنسال آمریکایی با شکستگی های لگن مواجه می شوند که این نشان از کمبود ویتامین D در خون آنان است.

 

۲-کارمندان ادارات

اگر شما کارمندی هستید که به مدت ۹-۵ ساعت در دفتر خود و پشت میز کار می کند، احتمالا ساعات زیادی نور خورشید را نمی بینید. طبق گفته موسسه ملی بهداشت (NIH)، به نوبه خود، افرادی که ساعات کمتری در معرض نور آفتاب قرار می گیرند، بعید است که ویتامین D کافی را از نور خورشید دریافت کنند.

این عامل موجب می شود به مکمل ها و رژیم غذایی های هوشمندانه ای برای برطرف ساختن این مشکل و حفظ سلامتی نیاز داشته باشید.

 

۳-افراد با پوست تیره تر

گزارش های مختلف حاکی از این مورد است که سطوح پایینی از ویتامین D در افراد سیاه پوست در مقایسه با افراد سفید پوست وجود دارد. به این دلیل که مردم با پوست تیره تر ملانین بیشتری در لایه اپیدرمی خود یا همان، لایه های بیرونی پوست دارند، و تولید ویتامین D از نور خورشید در بدن را با دشواری مواجه می سازند.

اگر پوست تیره تر دارید، باید به منابع غذایی حاوی این ماده مغذی متکی باشید، نه به نور خورشید، تا بتوانید مقدار مصرف روزانه ویتامین D خود را به دست آورید.

 

۴-بیماران مبتلا به بیماریهای التهابی روده

ویتامین D ویتامین محلول در چربی است، یعنی جذب آن بستگی به توانایی روده در جذب چربی دارد. ناتوانی در جذب چربی با بیماری التهابی روده (IBD) همراه است، و شامل شرایطی مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو می گردد.

طبق گزارش مجله گوارش، در واقع، تا ۷۰ درصد افراد مبتلا به IBD از سطوح پایین، ویتامین D کافی برخوردارند. اگر مبتلا به IBD هستید، از پزشک خود بپرسید چگونه می توانید از دریافت ویتامین D کافی در بدن تان اطمینان حاصل کنید.

 

مطالب مرتبط
اکیموز ( Ecchymosis ) چیست؟

۵-گیاهخواران

اکثر غذاها که به طور طبیعی حاوی ویتامین D هستند شامل محصولات حیوانی از قبیل ماهی قزل آلا و زرده تخم مرغ می شود و بسیاری از غذاهایی که با این ماده مغذی غنی شده اند، برپایه لبنیات می باشند (مثل: شیر و ماست)، مگر، گیاهخواران و افراد ناتوان در تحمل لاکتوز که سطوح پایینی از این ماده را دارند می توانند این مکمل را به غذای خود اضافه کنند.

اگر غذاهای گوشتی مصرف نمی کنید، سعی کنید با خواندن بر چسب مواد غذایی از محصولاتی با حداقل ۳۰ درصد ارزش غذایی توصیه شده در هر وعده، استفاده نمایید.

 

همچنین بخوانید:

۵ گیاهی که در حالت پخته نسبت به حالت خام سالم تر هستند

 

۶-افرادی که دارای درصد چربی بالایی می باشند

اگر شما شاخص توده بدنی (BMI) بیش از ۳۰ یا درصد چربی خون بالایی دارید، ممکن است میزان گردش ویتامین D در بدن تان چالش برانگیز باشد. این بدین معنا نیست که کمبود این ویتامین توسط شرایط بدنی شما انتخاب شده است. در مورد دریافت مقادیر مناسب از این ویتامین با پزشک خود صحبت کنید.

 

۷-افرادی که داروهای خاصی مصرف می کنند

بله، داروها سلامتی ما را حفظ می کنند، اما همه اشخاصی که تبلیغات تجاری داروها را می بینند از عوارض جانبی آنها باخبرند. داروهای کورتیکواستروئید مانند پردنیزون (نام تجاری Deltasone، Rayos و Prednicot)، داروهای کاهش وزن مانند اورلیستات (نام تجاری Xenical و Alli) و داروهای پایین آورنده کلسترول مانند کلیستیرامین (نام تجاری Questran، LoCholest و Prevalite) می توانند همه متابولیسم ویتامین D را مختل سازند. در صورت مصرف هر یک از این داروها با پزشک خود درباره راه های کسب این ماده مغذی مشورت نمایید.

 

۸-افرادی که دارای مفاصل ثابت و دردهای عضلانی می باشند

آیا اخیرا با بیماری آرتریت یا فیبرومیالژیا تشخیص داده شده اید؟ از پزشک خود بخواهید سطح ویتامین D شما را آزمایش کند.

کمبود این ماده مغذی می تواند علتی برای درد مفصلی و عضلانی شما باشد، بنابراین این ممکن است در واقع همان چیزی باشد که درد و ناراحتی را در شما ایجاد کرده است.

همچنین ویتامین D کافی می تواند از دردهای پس از تمرین کردن جلوگیری کرده و سرعت بازیابی عضله را افزایش دهد.

بنابراین اگر شما احساس دردناکی بعد از تمرین یوگا یا دویدن داشته باشید، می توانید با یک آزمایش خون از میزان کمبود ویتامین D در بدنتان مطلع شوید.

 

مطالب مرتبط
تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به دیابت

۹-افراد مبتلا به افسردگی

به گفته یک مطالعه انجام شده در مجله روانپزشکی بریتانیا با بیش از ۳۱۰۰۰ شرکت کننده، افرادی که سطح خون ویتامین D کمتری دارند بیش از دو برابر، احتمال افسردگی در آنان بیشتر است از افرادی که سطح ویتامین بالاتری دارند.

در حالیکه کارشناسان پزشکی دقیقا از آن مطمئن نیستند، با این حال فرضیه ای که بیان می شود اینست که این ویتامین ممکن است هورمون ها و مناطقی از مغز را که تحت تأثیر و تنظیم خلق و خو قرار دارد، دچار تغییر می کند.

 

۱۰-افرادی که از سردرد مزمن رنج می برند

طبق مطالعه سال ۲۰۱۷ بر روی ۲۶۰۰ مرد، اگر شما از سردرد منظم رنج می برید، سطوح خونی پایین ویتامین D ممکن است ایجاد کننده این حالت برای شما باشد. شرکت کنندگان با کمترین میزان ویتامین D دو برابر خطر ابتلا به سردرد مزمن را بیشتر از افراد با بالاترین میزان، تجربه کردند.

 با این که ارتباط خاص بین سردرد و ویتامین D هنوز بطور واضح مشخص نیست با این وجود، محققان بر این باورند که این ماده ممکن است به نبرد التهابی که موجب میگرن و سردرد می شود، کمک نماید.

 

قدم بعدی

اگر معلوم شود که شما واقعا از کمبود ویتامین D رنج می برید، برنامه ریزی برای تنظیم رژیم غذایی خود را آغاز کرده و شروع به مصرف مکمل نمایید. موسسه پزشکی (IOM) توصیه می کند که افراد بزرگسال روزانه ۶۰۰ واحد ویتامین D دریافت کنند.

اما برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است در واقع دریافت روزانه ۷۰۰۰ واحد مفید باشد. پزشک شما می تواند یک برنامه مصرف مکمل و رژیم غذایی که برای شما مناسب است، بر اساس نتایج آزمایش فردی شما توصیه نماید.

 

اختصاصی سایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.