۱۲ خاصیت شگفت آور قارچ های خوراکی تروفل

0

تروفل یک نوع قارچ خوراکی نادر و خوشمزه است که طرفداران بیشماری در سراسر جهان دارد.

قارچ های خوراکی تروفل چیست؟

قارچ هایی زیرزمینی از گونه ی قارچ های توبر (tuber) هستند که به خاطر عطر و طعم خاصی که دارند در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرند. قارچ ها به ویژه در غذاهای فرانسوی طعم مخصوصی دارند. بیشتر انواع قارچ تروفل، از یک رابطه همزیستی با نوع خاصی از درختان مانند بلوط، فندق، گردوی آمریکایی و راش می باشد. برخی قارچ ها از گران ترین غذاها در جهان هستند که هر کیلو از آنها، صدها و حتی هزاران دلار قیمت دارند.

قارچ های خوراکی تروفل ، گران هستند زیرا برای مدتی طولانی نمیتوان از آنها نگهداری کرد و به سختی کشت می شوند مخصوصا وقتی سگ ها یا خوک های آموزش دیده، قارچ های زیر زمینی را از بین می برند. فصل رشد این گونه قارچ نسبتا کوتاه است و ۴-۳ ماه به طول می انجامد. برخی از انواع مختلف قارچ عبارتند از:

قارچ سیاه، قارچ سیر، قارچ های تابستانی، قارچ سفید که گران ترین نوع آن، قارچ سفید است.

ارزش غذایی قارچ های خوراکی تروفل

از لحاظ ارزش غذایی، دارای فیبر، منیزیم، آهن و کلسیم هستند و فاقد چربی می باشند و سطح کربوهیدرات پائینی دارند. این قارچ حاوی ویتامین D می باشد. با این حال، از آنجا که مقدار کمی از این نوع قارچ در اکثر غذاها استفاده می شود، بطور معمول برای ارزش غذایی و چگالی آن ها مورد مصرف قرار نمی گیرد.

فواید سلامتی قارچ های خوراکی تروفل

مزیت های فراوانی در ارتباط با خوردن قارچ ها وجود دارد. از جمله:

* کاهش کلسترول

* جلوگیری از پیری زود رس

* تحریک سلامت جنسی

* کنترل عفونت قرنیه

* کاهش استرس

* جلوگیری از تصلب شرائین و بیماری های قلبی عروقی

مطالب مرتبط
رنگدانه های گیاهی ممکن است عملکرد ریه را در سنین پیری حفظ کنند

* پیشگیری از زوال عقلی

* از بین بردن علائم افسردگی

* افزایش سیستم ایمنی بدن با خواص ضد میکروبی

* داروی مقوی غرائض جنسی

* پیشگیری از سرطان

* درمان تراخم و دیگر عفونت های چشمی

چگونگی مصرف قارچ های خوراکی تروفل

راه های بسیار جالبی برای مصرف قارچ ها وجود دارند که عبارتند از:

* استفاده از روغن قارچ تروفل به عنوان یک چاشنی

* تقطیر کننده

* تهیه کره، عسل و سس های مختلف

این قارچ قیمت بالایی دارد، ولی به خاطر خاصیت های زیاد آن، استفاده از این قارچ توصیه می شود ولی به علت عطر و طعم زیادی که دارد، به مقدار فراوان نمی توان از آن مصرف کرد.

اختصاصی وردنگار – هر گونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.