۵ راه برای کاهش درد های شدید به خصوص دردهای میگرنی

0

۵ راه برای کاهش درد های شدید به خصوص دردهای میگرنی

اگر از فردی که به بیماری میگرن مبتلا است بپرسید چگونه با درد خود کنار می آید؟ چنین پاسخی به شما خواهد داد:

اتاق تاریکی را پیدا می کنم و تا زمانی که سردردم خوب شود در آن استراحت می کنم. سر درد بخش کوچکی از درد های بدن است. چنین دردهایی با دارو خوب می شوند.

میگرن یک بیماری عصبی پیچیده است که در آمریکا بیش از ۳۷ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. پزشکان هنوز علت این بیماری یا اینکه چرا میگرن بسیار دردناک است را پیدا نکرده اند.

ربکا ولز پزشک و متخصص مغز و اعصاب که بر روی میگرن تحقیق و مطالعه می کند می گوید:

به طور عمومی تصور ما از درد این است که در بدن مشکل و نقصی ایجاد شده که ما باید منبع این مشکل و درد را پید کنیم و آنرا برطرف کنیم. اما در مورد میگرن چون در ظاهر هیچ دلیلی وجود ندارد پس برای درمان آن هم راه های متعددی یافت نشده است.

دکتر الیشا گلداشتاین-دارای مدرک دکترای روانشناسی و یکی از موسسین مرکز قدرت های ذهنی- می گوید:

زمانی که شما از دردی رنج می برید اگر استرس هم داشته باشید دردتان چند برابر می شود. او در ادامه اضافه می کند: ما به طور غریزی به مبارزه، مقاومت و جلوگیری از این درد برمی خیزیم زیرا از این درد رنج می بریم، به دنبال آن به مسائل منفی فکر می کنیم که این افکار منفی باعث ایجاد استرس می شوند در ادامه این احساس استرس سبب افزایش درد در وجود ما می شود.

شواهد و نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد درمان های غیر دارویی مانند مدیتیشن، درد های شدید را کاهش می دهد. ما به طور کامل نمی توانیم درد را کاهش دهیم اما می توانیم نگرش و شیوه برخوردمان با آن را عوض کنیم.

در ادامه این مقاله که توسط کارشناسان سلامت وبسایت وردنگار گردآوری شده است، روش ها و تکنیک هایی برای کاهش درد که به شما کمک می کند راحت تر با این حمله ها مقابله کنید ارایه شده است.

دقت داشته باشید که انجام این روش ها به این معنی نیست که از روش های درمانی با دارو استفاده نکنید بلکه شما این تکنیک ها را می توانید در کنار درمان های دیگر استفاده کنید. دانستن این تکنیک ها و به کار بردن آنها در هنگام درد کمک بزرگی به شما می کند:

 

مطالب مرتبط
چه زمانی باید از کمپرس سرد استفاده کنیم؟

۱-سعی نکنید آنرا درست کنید:

زمانی که از دردی رنج می برید حس تان به شما می گوید باید دردتان را برطرف کنید تا احساس بهتری پیدا کنید، اما دکتر گلداشتاین می گوید:

دانا باشید و به جای فکر کردن به دردی که دارید به قسمت هایی از بدنتان فکر کنید که درد ندارند. درد تنها یک حس است به جای مقاومت و مقابله با این حس سعی کنید با آن کنار بیایید. برای کاهش دردتان می توانید قسمتی را که درد می کند ماساژ دهید، چندین نفس عمیق بکشید و به آرامی عمل دم و بازدم را انجام دهید.

 

۲-به حس هایی که دارید توجه کنید:

گاهی توصیف احساس هایتان و اینکه چه قسمت هایی از بدنتان درد دارد به شما کمک خواهد کرد تا دردتان کمتر شود. دکتر گلداشتاین می گوید:

کمی بدنتان را بی حرکت نگه دارید و به آن استراحت دهید و بگذارید در همان حال بماند. به احساس هایی که دارید از جمله خستگی، ناراحتی و فشاری که در بدنتان وجود دارد توجه کنید. درحالی که به احساستان فکر می کنید ممکن است دردی در چشم راست تان یا سرتان حس کنید، در مورد آنها کنجکاو باشید و بگذارید خودشان را نشان دهند. خود من گاهی اوقات برای توجه بیشتر بر روی حسهایم چشمهایم را می بندم تا بتوانم بهتر تمرکز کنم. اگر دردی را حس کردید این را بدانید که به زودی این درد از بین خواهد رفت.

 

۳-اگر نمی توانید بر روی دردهایتان تمرکز کنید پس حواس خودتان را پرت کنید:

دکتر گلداشتاین می گوید همه این تکنیک ها و روشها در حرف ساده هستند و عمل به آنها کمی سخت است پس اگر فکر می کنید با تمرکز ک بر روی دردهایتان احساس بهتری نکردید، عصبانی نشوید. وقتی که حواس خود را به چیزی دیگر پرت کنید دیگر به اینکه شما از این درد خواهید مرد یا اینکه دیگر نمی توانید این درد را تحمل کنید فکر نخواهید کرد.

 

مطالب مرتبط
مغز افراد سالخورده نیز می توانند همانند جوانان سلول های مغزی جدید تولید کند

۴-رهایی از درد را تصور کنید:

دکتر گلداشتاین می گوید: تصور کنید در یک جای خنک و نورانی در حال استراحت و خوش گذرانی هستید. او در ادامه اضافه می کند:

تصور کنید که با هر بار نفس کشیدن این درد از بدنتان خارج می شود. بعضی افراد تصور می کنند در باغی زیبا و آرامند در حالی که بعضی دیگر به این فکر می کنند که دردشان مانند یخی است که در حال آب شدن است و در آخر هم بخار می شود و به کل از بین می رود. او در ادامه می گوید هرکسی با یک روش به رهایی از درد فکر می کند، پس این را بدانید که همه افراد نباید یک تصویر ذهنی از درد و رهایی از آن داشته باشند. در کنار این روش، راههای دیگر به از بین رفتن دردتان کمک خواهد کرد.

 

۵-برای توصیف درد از کلمه های مختلفی استفاده کنید:

در هنگام زایمان روشی به نام خود هیپنوتیزمی وجود دارد. یعنی خانمهایی که در حال زایمان هستند از این روش برای آسان تر و راحت تر شدن وضع حمل استفاده می کنند. از خود هیپنوتیزمی برای کاهش دردهای دیگر هم می توان استفاده کرد. ماری مونگال –یک هیپنوتراپیست و مخترع روش خود هیپنوتیزمی در طی زایمان- می گوید:

زمانی که قصد دارید درد خود را برای دیگران توصیف کنید به جای استفاده از کلمه درد از کلمه های دیگری مثل فشار، سوزن سوزن شدن، بی حسی، گرمای شدید استفاده کنید. ما با این روش می خواهیم ذهنیت شما را نسبت به درد عوض کنیم.

اصلا لازم نیست تظاهر کنید که دردی ندارید وقتی ذهنیت خود را نسبت به درد عوض کنید خود به خود حالتان بهتر می شود.

اختصاصی سایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.