۵ رفتار مخرب که باید از آن اجتناب کنید

0

برای بهتر شدن روابط خودتان با دیگران می توانید از رفتار مخرب جلوگیری کنید و این مهارت ها را تمرین کنید تا بتوانید در زندگی احساس خوشایندی بکنبد.

بیایید  با خودمان صادق باشیم. ما بعضی اوقات دشمن خودمان می شویم. برخی از اشتباهات ما اجتناب ناپذیر است. اشتباهات می توانند ناخوشایند باشند و تاوان بزرگی داشته باشند. بعضی از اشتباهات در زندگی ما تکراری است. وقتی که برنامه ای با مشکل پیش می رود ما دیگران را مقصر می دانیم. فردی که با درک و فهم باشد وقتی اشتباهی می کند آن را قبول می کند و سعی در جبران آن دارد. این کار نیاز به خودآزمایی و تمرین دارد و از طریق همین تمرین ها می توانید یاد بگیرید که اشتباهات را قبل از اینکه آنها را انجام دهید تشخیص دهید و بتوانید جلوی انجام دادن آن را بگیرید.

برای جلوگیری از رفتار مخرب می توانید از این نکته ها استفاده کنید:

مقایسه خودتان با دیگران

ما در جامعه بسیار رقابتی زندگی می کنیم. اما مقایسه کردن خودمان با استاندارد های دیگران یک رفتار مخرب است و باعث آسیب رساندن بیشتر به ما می شود. مهم است که نسبت به کار دیگران آگاهی داشته باشید اما توجه بیش از حد باعث ضعیف شدن اعتماد به نفستان می شود. اگر خودتان را رقیب خود در نظر بگیرید و سعی کنید هر روز بهتر از دیروزتان باشید سعی می کنید از دیدن کارهای دیگران و مقایسه کردن خود با دیگران دوری کنید.

 عدم ریسک پذیری و به چالش کشاندن مداوم خود

بعد از رسیدن به موفقیت آسان است که به روال عادی خود برگردید ولی این راحتی موقت است. افراد موفق همیشه محدودیت ها را کنار می گذارند. موفقیت های قبلی به شما اعتماد به نفس لازم برای موفقیت های بعدی را فراهم می کنند. اما اگر وقت زیادی را برای موفقیت های قبلی بگذارید نمی توانید خودتان را برای چیز های جدید به چالش بکشانید. از شکسن نترسید گاهی این شکست ها باعث پیروزی های بیشتر در شما می شود. پس از شکست ها درس بگیرید و سعی کنید موفقت های دیگری به دست بیاورید.

مطالب مرتبط
استانداردهای زندگی شخصی و زندگی کاری

تسلیم در برابر حواس پرتی

حواس پرتی کردن از شما خیلی دور نیست. گوشی هوشمند می تواند هم وسیله خوبی برای ارتباطات باشد و هم وسیله مضری باشد. رسانه های اجتماعی و فعالیت های دیگر دایما در رقابت هستند تا توجه ما را به خودشان اختصاص دهند و ما باید حواسمان را جمع کنیم تا تمام وقت ارزشمند خود را برای این برنامه ها صرف نکنیم. بهتر است بعد از انجام دادن کارهای مهم خود سراغ چک کردن فیسبوک و توییتر بروید.برای سرگرمی های خود برنامه ریزی کنید برای مثال، پنج شنبه ها از ساعت ۹ تا ۱ برای خوش گذرانی اختصاص دهید.

تنبلی

تنبلی و حواس پرتی شما را از موفقیت دور می کنند. بخشی از علت تنبلی ما به خاطر این است که ما از ابتدا هدف های خیلی بزرگی برای خود در نظر می گیریم و سپس آن را دور از دسترس می بینیم بنابراین بهتر است که هدف بزرگ را به هدف های کوچکتری تبدیل کنیم تا برای رسیدن به آن هیجان و انگیزه داشته باشیم. بهتر است در راه رسیدن به اهدافتان از کسانی که اگاه هستند مشورت بگیرید.

عدم تمایل به ترک اشتباهات گذشته

برای رسیدن به اهدافتان خیلی شرایط را سخت نکنید.این احتمال را هم در نظر بگیرید که ممکن است اشتباه کنید. ولی از اشتباهات انجام شده درس بگیرید و آن ها را جبران کنید و خودتان را به چالش بکشانید. در برابر اشتباهات گذشته ایستادگی نکنید و اجازه ندهید که به خاطر اشتباهات گذشته عذاب بکشید. قبول کنید که انسان جایز الخطا است و یاد بگیرید که خودتان را ببخشید.

اگر بتوانید این پنج نکته را در زندگی خود استفاده کنید باعث راحت تر شدن مسیر شما می شود. این روش ها را تمرین کنید تا عادت های بد قدیمی خود را کنار بگذارید.

مطالب مرتبط
چگونه یک کودک با استعداد را تشخیص دهیم؟

اختصاصی ورد نگار – هرگونه کپی بداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.