۸ ماده طبیعی که برای مبارزه و درمان جوشهای صورت کاربرد دارند

0

۸ ماده طبیعی که برای مبارزه و درمان جوشهای صورت کاربرد دارند

تصور کنید در چنین شرایطی گیر کرده اید:

یک شب قبل از جشن عروسی صمیمی ترین دوستتان است یا فردا یک مصاحبه شغلی مهم دارید. به دلیل داشتن استرس یک جوش بزرگ بر روی صورت شما ظاهر می شود.

از شانس بد،کرم ضد جوشی که دارید هم تاریخ مصرفش گذشته است. به جای رفتن به داروخانه و خرید دارو مجبورید از مواد طبیعی که در منزل دارید استفاده کنید.

 شاید به این درمانهای خانگی برای مبارزه با جوشها را باور نداشته باشید و یا حتی ممکن است در گذشته از این روشها استفاده کرده باشید و آنها را نا کارآمد یافته باشید (در بعضی مواقع این درمانها سبب وخیم تر و بدتر شدن اوضاع می شوند).

همچنین بخوانید:

نکته ای که قبل از استفاده ماسک های درخشان کننده باید رعایت کنید

۴۰ ماده غذایی که خطر مبتلا شدن به سرطان پوست را کاهش می دهد

 

درمانهای خانگی برای مبارزه با جوشها باید درست مانند داروهای شیمیایی به اندازه و درست مصرف شوند.

این درمانها عبارتند از:

 

موز برای درمان جوشهای صورت

خواص: این میوه بسیار انرژی بخش است. زمانیکه شما آنرا مستقیما بر روی قسمتی از پوستتان که آسیب دیده قرار دهید، جریان خون به این قسمت افزایش پیدا می کند.

موز حاوی  ویتامین B و C می باشد علاوه بر آن دارای خاصیت ضدعفونی کننده هم هست. موز با تمیز نگه داشتن قسمتی از پوست که آسیب دیده، روند بهبود را سرعت می بخشد. موز با داشتن خاصیت ضد التهابی اندازه و درد جوش را کاهش می دهد.

طریقه مصرف:

قسمت داخلی پوست موز کاملا رسیده را استفاده کنید و با آن محل مورد نظر را به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ دهید و سپس با آب ولرم بشویید. یکی از راه های کاهش اندازه جوش استفاده از پوست موز می باشد.

ویژگی که موز را از دیگر راه ها متمایز می کند آبرسانی آن به پوست می باشد. برعکس دیگر روشها که سبب خشک شدن پوست می شوند. از این ماسک روزی دو بار استفاده کنید.

 

زرد چوبه برای درمان جوشهای صورت

خواص: زردچوبه خواص متعددی دارد که آنرا برای درمان ضایعات پوستی و جوشها مناسب می سازد. این ماده حاوی آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین C و E می باشد که پوست را از ضایعات وارده حفظ می کند و از رشد باکتری های موجود در جوش جلوگیری می کند.

نگران رنگ گرفتن پوستتان نباشید همین رنگ زرد است که این  ماده را به عنصری منحصر به فرد تبدیل می کند. رنگ نارنجی زردچوبه به دلیل تجمع ماده ای به نام کورکومین می باشد.

کورکومین ماده ایی ضدالتهابی است و باعث رشد سلولها و سلول سازی می شود. همچنین لازم به ذکر است که درد و التهاب جوشها را کاهش می دهد و روند بهبود پوست را سرعت می بخشد.

طریقه استفاده:

نصف قاشق غذا خوری زردچوبه خالص و طبیعی را با ۲ اونس عسل مانوکا مخلوط کنید و به هم بزنید سپس آنرا روی پوست تمیز و بدون آرایش خود بمالید (روزی ۲ بار).

سعی کنید زرد چوبه پودر شده نخرید زیرا پودر زرد چوبه بعد از مدتی رنگ خود را از دست می دهد به همین دلیل تولیدکنندگان از رنگ های غیر طبیعی برای رنگ دادن آن استفاده می کنند که این رنگها ممکن است سبب رنگ گرفتن و لک شدن پوستتان شود.

 

مطالب مرتبط
ویتامین های کمک کننده به رشد و سلامت موها

روغن های ضروری

خواص: یکی از دلایلی که این روغنها در درمان پوست کاربرد دارند این است که بیشترشان از قسمت های لطیف و نرم گیاه استخراج می شوند. برخی از روغنهای طبیعی خاصیت ضد عفونی کننده، ضد باکتریایی، ضد قارچ و ضد التهاب دارند. همچنین پوست را تحریک نمی کنند.

به همین دلیل است که بیشتر شرکتهای تولید کننده لوازم آرایشی و بهداشتی از این روغنها در محصولات خود استفاده می کنند. عاملی که باعث می شود این روغنها مناسب باشند خواص آنهاست که این خواص سبب بهبود پوست شده و از شیوع جوش و ضایعات دیگر جلوگیری می کند.

طریقه مصرف:

از چند روغن مختلف برای تهیه این مخلوط استفاده کنید. ۴ قطره روغن گشنیز هندی، ۳ قطره روغن گل میخک، ۲ قطره روغن علف لیمو، ۱۰ قطره روغن گل شمعدانی و ۱۲ قطره روغن کندر.

با تکان دادن ظرف همه محتویات را به خوبی مخلوط کنید سپس ۲/۱ اونس روغن درخت تامانو به آنها اضافه کنید و به مدت ۳ روز و هر روز ۲ الی ۳ بار به پوست صورت خود بمالید.

این روغن برای درمان موضعی جوشهای کیستی استفاده می شود. خوب است بدانید که روغن درخت تامانو برای هرنوع پوستی چه چرب و چه خشک مفید است اما اگر جوش هایتان سر باز هستند در استفاده این ترکیب احتیاط کنید.

همچنین بخوانید:

پنج راه ساده داشتن پوست صاف و شفاف برای بانوان

۱۰عادت زیبایی که خانمها باید همیشه انجام دهند

 

هل برای درمان جوشهای صورت

خواص: هل در طب سنتی هند و گیاه شناسی ماده ایی مفید و محبوب به حساب می آید، اما در کشور های غربی اهمیت زیادی به آن داده نمی شود.

این ماده می تواند التهاب جوشها را کاهش دهد و همچنین خاصیت ضد میکروبی و ضد عفونی کننده دارد. اگر غذاهای هندی مصرف کرده باشید که در آن هل استفاده شده باشد حتما متوجه خواص مفید آن شده اید. این ماده خوراکی سرعت جریان خون را افزایش می دهد.

طریقه مصرف:

در یک کاسه کوچک یک قاشق غذاخوری هل طبیعی و پودر دانه کنجد سیاه بریزید. دانه کنجد سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان می باشد که به تولید کلاژن کمک می کند.

مخلوط را تا زمانیکه همه مواد به خوبی ترکیب شوند هم بزنید. برای تشکیل شدن یک ماسک منسجم و خمیری شکل کمی آب را به مواد اسپری کنید. برای پاکسازی پوست این ماسک را هفته ایی دو بار روی پوست تمیز و بدون آرایش خود بمالید و سپس با آب آن را بشویید.

 

مطالب مرتبط
راه حل های ساده برای آنکه احساس زیبایی کنید

جوز هندی برای درمان جوشهای صورت

خواص: خواص تحریک کننده جوز هندی می تواند سلولهای مرده پوست را دوباره زنده کند. خاصیت پاک کنندگی جوز هندی از تشکیل جوشها و آلودگی پوست توسط باکتری ها جلوگیری می کند.

جوز هندی

یکی از ویژگیهای بسیار مفید جوز هندی این است که اگر به صورت موضعی بر روی پوست استفاده شود چربیهای اضافی پوست را از بین می برد. همچنین این ماده خوراکی سبب روشن شدن پوست و از بین رفتن جای جوش می شود.

طریقه استفاده:

با مخلوط کردن یک قاشق چای خوری جوز هندی و یک قاشق غذا خوری پودر پیکان ریشه (نوعی نشاسته)که خواص ضد عفونی کننده و متعادل کننده PH دارد یک ماسک درست کنید. در ادامه برای خمیری شدن این مواد مقداری سرکه سیب به آن اضافه کنید. این ماسک را می توانید به عنوان لایه بردار استفاده کنید.

دقت داشته باشید: جوز هندی برای بعضی افراد حساسیت زا و اذیت کننده می باشد به همین دلیل قبل از استفاده بر روی پوست، مقداری از آن را روی پوست آرنج تان امتحان کنید.

 

پودر چای سبز برای درمان جوشهای صورت

خواص: این ماده خوراکی بسیار گران است اما نسبت به چای معمولی مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد. در مطالعات انجام شده بر روی این گیاه متوجه شده اند که خاصیت جوان سازی پوست دارد و جوشهای ایجاد شده را به سرعت بهبود می بخشد.

پلی فنول و تانن موجود در این ماده خوراکی پوست های آسیب دیده را به وسیله ویتامین ها و مواد ضروری بازسازی می کند بدون اینکه سد های محافظتی پوست آسیب ببیند.

طریقه استفاده:

یک قاشق غذا خوری چای سبز و خاک رس را با یکدیگر مخلوط کنید. خاک رس آلودگی ها و سم ها را به سطح پوست می کشاند. سپس با شستن صورتتان این سمها نیز شسته و پاک می شوند.

چای سبز و خاک رس را با آب مخلوط کنید تا یک ماسک منسجم ایجاد شود. هفته ایی یک بار این ماسک را بر روی پوست تمیز و بدون آرایش خود بمالید و اجازه دهید ۵ تا ۷ دقیقه بر روی پوستتان بماند تا جایی که شروع به پوسته پوسته شدن کند سپس آن را بشویید.

 

مطالب مرتبط
رشد ناخن و روش هایی برای افزایش آن

بابونه برای درمان جوشهای صورت

خواص: بابونه یکی از هدایای ارزشمند طبیعت همچنین از قدیمی ترین و معتبرترین داروهای گیاهی در جهان است. این گیاه خوراکی مسکن اعصاب است به علاوه ناراحتی معده را تسکین می بخشد. در کنار تمام این خواص می تواند باعث بهبود پوست شود.

بابونه علاوه بر بهبود پوست، آبرسان آن هم هست و خاصیت ضد باکتریایی آن برای درمان موضعی پوست کاربرد دارد. بابونه به آرامی درد و التهاب جوشهای پوست را کاهش می دهد. این گیاه از تیره گیاه مروارید در آلمان و رم می باشد و از آن برای درمان زخم های کوچک هم استفاده می شود.

طریقه مصرف:

وسایل مورد نیاز: یک قالب یخ، آب و گل های بابونه. در یک قالب یخ، جوانه بابونه ریخته و کم کم به آن آب مقطر یا آب جوش اضافه کنید و آن را در فریزر بگذارید. پس از یخ بستن کامل آب، یک قطعه یخ را برداشته و روی جوش خود قرار دهید، تا جاییکه می توانید یخ را بر روی پوست خود نگه دارید زیرا یخ سرعت جریان خون را تسریع می بخشد و التهاب را کاهش می دهد.

بابونه سبب کشتن باکتری های ایجاد کننده جوش می شود. جالب ترین قسمت درمان جوش با بابونه این است که بابونه سبب خشک شدن پوست نمی شود همین امر باعث می شود بیش از اندازه از مرطوب کننده ها که سبب بسته شدن روزنه های صورت شما میشود استفاده نکنید.

 

فلفل سیاه برای درمان جوشهای صورت

خواص: فلفل سیاه دارای خاصیت ضد باکتریایی، ضد التهابی و حاوی آنتی اکسیدان می باشد که به همین دلیل برای درمان جوش و لکهای پوست کاربرد دارد.

این ماده خوراکی برای سلامت دستگاه گوارش و تنفس هم مفید می باشد. به علاوه باعث بهبود سرعت گردش خون شده و رادیکالهای آزاد را از بین می برد. همچنین برای بازسازی پوست مفید است. اثر پاکسازی و تحریک کنندگی آن باعث کاهش اندازه جوش می شود.

طریقه مصرف:

یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با یک قاشق چای خوری شیره مخلوط کنید و آرام هم بزنید. شیره حاوی اسیدلاکتیک بوده و الکترولیت پوست را کنترل می کند. بنابراین ترکیب این دو ماده با یکدیگر سبب رشد و تشکیل سلول های جدید خواهد شد.

ماساژ این مخلوط بر روی پوست می تواند سلول های مرده را پاکسازی کند و تورم ایجاد شده در پوست را کاهش دهد.

 

اختصاصی سایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.