آموزش طرز تهیه پای شکلاتی گیلاس

0

پای شکلاتی گیلاس یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید برای مهمانی های خود درست کنید. در کمترین زمان ممکن می توانید پای شکلاتی گیلاس را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی گیلاس

۱ قوطی پای گیلاس

۱ تیوپ خمیر کوکی شکلاتی

۳/۴ فنجان جو دوسر

طرز تهیه پای شکلاتی گیلاس

۱- فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. جو را با خمیر کوکی مخلوط کنید. خمیر را در قالب فشرده کنید و از پای گیلاس روی خمیر بگذارید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قالب را در فر بگذارید. پس از پختن برش داده و سرو کنید.

نوش جان…

ارزش غذایی پای شکلاتی گیلاس

  • کالری: ۱۸۷ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۶۱ کیلو کالری
  • چربی: ۷ گرم
  • کل شکر: ۰ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۰ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۸ میلی گرم
  • سدیم: ۷۱ میلی گرم
  • پروتئین: ۲ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۳ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۰ میلی گرم
  • پتاسیم: ۸۵ میلی گرم
  • فسفر: ۲۶ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • اسید فولیک: ۱۵ میکروگرم
  • کافئین: ۳ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • فولاد: ۴ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مونو چربی: ۳ گرم
  • امگا ۶: ۱ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۲ میکروگرم
  • آب: ۲۳ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.