آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

0

مواد لازم برای تهیه بانت کیک شکلاتی

۱ فنجان خلال بادام

۲ اونس شکلات نیمه شیرین خرد شده

۱و ۱/۲ فنجان شکر

۲و ۱/۳ فنجان آرد همه منظوره

۲/۳ فنجان پودر کاکائو بدون عطر

۲ قاش چایخوری پودر خمیر مایه

۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ فنجان شیر

loading...

۳/۴ فنجان ماست

۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری شکر قنادی

طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.قالب کیک را با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید.

۲- خلال بادام، شکلات، و ۱/۲ فنجان شکر را با همزن کاملا مخلوط کنید. آرد، کاکائو، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و ۱ فنجان شکر را نیز ترکیب کرده، سپس شیر، تخم مرغ، ماست و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۳- مواد را در قالب ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید. برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندانی را در کیک فرو کنید، اگر از مواد به آن نچسبید، کیک آماده است.

۴- اجازه دهید تا کیک ۱۰ دقیقه درون قالب خنک شود سپس از قالب درآورده، آن را برش زده و با شکر قنادی تزئین کنید.

ارزش غذایی بانت کیک شکلاتی

  • کالری: ۲۶۶ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۵۸ کیلو کالری
  • چربی: ۶ گرم
  • کل شکر: ۳۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۱ میلی گرم
  • سدیم: ۲۶۸ میلی گرم
  • پروتئین: ۸ گرم
  • فیبر نامحلول: ۱ گرم
  • کلسیم: ۱۵۷ میلی گرم
  • منیزیم: ۵۷ میلی گرم
  • پتاسیم: ۲۹۴ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۵ گرم
  • وزن گرم: ۱۱۱ گرم
  • مونو چربی: ۳ گرم
  • امگا ۶ چربی: ۱ گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • نشاسته: ۰ گرم
  • آب: ۴۶ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

مطالب مرتبط
طرز تهیه‌دسر شکلات کاراملی آجیلی و دسر آجیل و موز، ویژه‌ی عید نوروز

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.