خانمها با این راهکارها می توانند از چربی های شکم خداحافظی کنند

0

آیا شما هم دوست دارید شکمی تخت و بدون چربی داشته باشید؟ برای از بین بردن چربی های شکم چه کارهایی می توان کرد؟ با وردنگار همراه باشید تا چند راهکار ساده برای رسیدن به این هدف به شما آموزش دهد. با ما باشید.
 چاقی شکم در اکثر خانم‌های یائسه امر رایجی است. خانم‌ها معمولاً حول و حوش ۵ سال مانده به یائسگی شان حدود ۵ کیلو چاق‌تر می‌شوند. این اضافه وزن به تدریج بروز می‌کند اما خانم‌ها معمولاً زمانی متوجه آن می‌شوند که شکمشان چربی می‌آورد.
با گذشت زمان و با تغییرات هورمونی یعنی کاهش استروژن سایز دور کمر بالا می‌رود. زمانی که ترشح این هورمون کاهش می‌یابد لیپوژن بیشتر می‌شود. یعنی  سلول‌های چربی بیشتر ساخته می‌شوند و این سلول‌ها نیز میل بیشتری به انباشته شدن در دور کمر دارند. البته این اضافه وزن در همه‌ی خانم‌ها یکسان نیست و تنها به تغییرات هورمونی هم مربوط نمی‌باشد. بلکه عوامل دیگری نیز در چاقی دور شکم بعد از چهل سالگی موثر است مانند استعداد چاقی ژنتیکی، عادت‌های غذایی، استرس و غیره.با این حال می‌توان کاری کرد که در چهل سالگی دچار افزایش ناگهانی دور کمر نشد. لطفاً مطالعه‌ی ادامه‌ی مطلب را از دست ندهید.

خداحافظی با چربی های شکم

روزانه ۳۰ دقیقه پیاده روی کنید

زمانی که سن و سال مان بالا می‌رود میل بیشتری به خانه نشینی پیدا می‌کنیم و عضلات مان آب می‌شود برای همین هم کالری کمتری می‌سوزانیم. خود را در خانه حبس نکنید. روزانه نیم الی یک ساعت پیاده روی داشته باشید. همه‌ی خریدهایتان را به همسر یا فرزندانتان نسپارید. خریدهای سبک را خودتان انجام دهید. از هر فرصتی برای تحرک بدنی استفاده کنید.

مصرف قند را کاهش دهید

انباشتگی قند در کبد و تولید انسولین بیشتر در بدن نقش موثری در ذخیره شدن چربی‌ها به ویژه در ناحیه‌ی دور شکم دارد. توصیه می‌کنیم کمی مصرف قند را کاهش دهید فاقد این که مصرف آن را به طور کلی قطع کرده باشید.
برای این کار میان نان و مواد غذایی نشاسته‌ای و همچنین مواد غذایی شیرین مانند کیک‌ها و شیرینی‌جات و غیره را (فاقد قطع مصرف آن‌ها) کمی کاهش دهید. تنها چیزی که توصیه می‌کنیم مصرف آن را قطع کنید نوشابه و نوشیدنی‌های شیرین است. به خاطر این که هیچ ماده‌ی مغذی به بدنتان نمی‌رسانند و معمولاً سرشار از فروکتوز هستند که تأثیر منفی روی انباشتگی چربی دور کمر دارد.

مطالب مرتبط
رژیم غذایی سونوما | فواید + برنامه غذایی هفتگی

فیبرها را دریابید و چربی های شکم را کاهش دهید

فیبرها عناصری هستند که مانع از انباشتگی چربی‌ها می‌شوند. این عناصر طبیعی باعث دفع مازاد مواد مغذی می‌شوند و تأثیر مثبتی روی شاخص گلیسمی دارند. چون تولید انسولین که باعث ذخیره شدن چربی‌ها می‌شود را کاهش می‌دهند. فیبرها همچنین در بهبود وضعیت فلور روده نقش دارند. وجود فلور روده برای عملکرد خوب سوخت و ساز بدن و کنترل وزن ضروری است. توصیه می‌کنیم که روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر مصرف کنید. فیبرها به میزان قابل توجهی در میوه ها، سبزیجات، میوه های خشک، حبوبات، غلات و نان سبوس دار وجود دارند.

محصولات لبنی را فراموش نکنید

نتایج پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهند که ارتباط زیادی بین مصرف محصولات لبنی و کنترل وزن وجود دارد. به عقیده‌ی محققان، کلسیم موجود در محصولات لبنی باعث از بین بردن چربی‌ها می‌شود و پروتئین‌های موجود در آن‌ها به راحتی احساس سیری ایجاد می‌کنند. برای همین لازم است که هم برای کنترل وزن و هم برای بالا بردن استحکام استخوان‌هایتان از مصرف محصولات لبنی غافل نباشید. توصیه می‌کنیم که روزانه ۳ محصول لبنی میل کنید. به عنوان مثال ۳۰ گرم پنیر به اضافه‌ی ۱ پیاله ماست و یک فنجان شیر.

ماهی عالی است!

نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که مصرف امگا ۳ ها باعث کاهش عوامل چاقی شکمی می‌شود. محققان استرالیایی یک گروه از خانم‌های چاق را مورد بررسی قرار دادند. این خانم‌هابه مدت ۱۲ هفته ورزش کردند و عده ای از آن‌ها روغن ماهی دریافت کرده و گروه دیگر از این روغن بی نصیب ماندند. بعد از ۱۲ هفته خانم‌هایی که علاوه بر ورزش امگا ۳ نیز دریافت کرده بودند وزن بیشتری به خصوص در ناحیه‌ی شکمی از دست دادند. توصیه می‌کنیم که هر هفته دو مرتبه ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد، ساردین و غیره میل کنید.

استرستان را کاهش دهید و چربی های شکم را کاهش دهید

تا حالا کسی با استرس و اضطراب به جایی نرسیده است. استرس یکی از عوامل مهم اضافه وزن دوره‌ی یائسگی محسوب می‌شود. به خاطر این که باعث تولید بیشتر کورتیزول می‌شود. این هورمون نیز به زیاد شدن سلول‌های چربی به ویژه در ناحیه‌ی شکم دامن می‌زند و باعث احتباس آب می‌شود. توصیه می‌کنیم استرس و فشارهای روحی را از خود دور کنید. یاد خدا، ورزش، هم‌صحبتی با دوستان و انجام فعالیت‌های دلخواهتان کمک می‌کند تا به احساس آرامش بیشتری برسید.

مطالب مرتبط
چگونه حافظه خود را تقویت کنیم؟

منبع: بهداشت نیوز

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.