بستنی سنگی میوه ایی
بستنی سنگی میوه ای تهیه شده با شیر و غلات به عنوان یک وعده کامل صبحانه استفاده می شود.
مواد اولیه:
-سه پیمانه خامه
-یک چهارم پیمانه میوه سنگی
-یک فنجان خامه و شیر غلیظ
دستور تهیه:
۱- یک پیمانه خامه غلیظ را با غلات مخلوط کنید، بگذارید ۲۰ دقیقه بماند سپس غلات را با شیر از یک صافی رد کرده و در پیاله دیگری بریزید. غلات را له کنید تا طعم و مزه شان خارج شده و مایع طعم غلات را بگیرد. سپس تفاله غلات را دور بریزید (حداقل باید ۲ پیمانه خامه و عصاره غلات داشته باشید).
۲- مواد را با همزن دستی به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا مایع شکل بگیرد و سفت شود. در ادامه شیر غلیظ را به مواد اضافه کنید. کم کم یک چهارم باقی مانده غلات را نیز اضافه کنید.
۳- بستنی آماده شده را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه روی یک ظرف یا صفحه فلزی بریزید و آنرا داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.