بستنی سنگی میوه ایی

0

بستنی سنگی میوه ایی

 

بستنی  سنگی میوه ای تهیه شده با شیر و غلات به عنوان یک وعده کامل صبحانه استفاده می شود.

مواد اولیه:

-سه پیمانه خامه

-یک چهارم پیمانه میوه سنگی

-یک فنجان خامه و شیر غلیظ

 

دستور تهیه:

۱- یک پیمانه خامه غلیظ را با غلات مخلوط کنید، بگذارید ۲۰ دقیقه بماند سپس غلات را با شیر از یک صافی رد کرده و در پیاله دیگری بریزید. غلات را له کنید تا طعم و مزه شان خارج شده و مایع طعم غلات را بگیرد. سپس تفاله غلات را دور بریزید (حداقل باید ۲ پیمانه خامه و عصاره غلات داشته باشید).

۲- مواد را با همزن دستی به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا مایع شکل بگیرد و سفت شود. در ادامه شیر غلیظ را به مواد اضافه کنید. کم کم یک چهارم باقی مانده غلات را  نیز اضافه کنید.

۳- بستنی آماده شده را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه روی یک ظرف یا صفحه فلزی بریزید و آنرا داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

 

طرز تهیه بستنی سنگی میوه ایی را در ویدئوی زیر مشاهده کنید:

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه پودینگ کره و نان پنیر ریکوتا و ریواس

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com