چگونه تاکو مرغ فلفلی با سالسا آناناس درست کنیم؟

0

تاکو مرغ فلفلی با سالسا آناناس : اگر به دنبال درست کردن شامی کم کالری و خوشمزه هستید، این مقاله را از دست ندهید. این شام خوشمزه را می توانید در کمتر از ۲۰ دقیقه درست کنید و البته می توانید با کمک آن وزن خود را نیز کنترل کنید. بدون هیچ گونه احساس گناهی از شام خوردن و چاق شدن، با خیال راحت شامی سرشار از مواد مغذی اما کم کالری را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه تاکو مرغ فلفلی با سالسا آناناس

۵۰۰ گرم ران مرغ بدون استخوان و پوست

۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۱ عدد پیاز متوسط خرد شده

۲ قاشق چایخوری  پاپریکا شیرین دودی

۲ قاشق سوپخوری زیره سبز

۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب

۱ قاشق غذاخوری خمیر چیپوتل

رب گوجه فرنگی ۲۰۰ میلی لیتر

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم

۱/۲ آناناس کوچک پوست گرفته و خرد شده، ذرت، پوست کنده و خرد شده

۱/۲ بسته گشنیز خرد شده

ذرت یا آرد ترتیلا

سس تند ( مانند تاباسکو چیپتل)

طرز تهیه تاکو مرغ فلفلی با سالسا آناناس

ران مرغ را در یک غذاساز ریخته و به قطعات ریزی، قیمه قیمه کنید.

روغن را در یک تابه بزرگ بریزید. نصف پیاز و تکه های گوشت مرغ را اضافه کنید. خوب بهم بزنید و حدود ۵ دقیقه با حرارت بالا تفت دهید تا به رنگ قهوه ای درآمده وکباب شوند. سپس ادویه جات، سرکه، خمیر چیپوتل، رب و شکر را اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید.

در یک کاسه کوچک، بقیه پیاز، آناناس و گشنیز را مخلوط کنید. مرغ و سالسا آناناس را با ترتیل های گرم و سس تند سرو کنید.

ارزش غذایی تاکو مرغ فلفلی با سالسا آناناس

کیلو کالری: ۳۹۲
چربی: ۱۳ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کربوهیدرات ها: ۳۷ گرم
قندها: ۲۱ گرم
فیبر: ۵ گرم
پروتئین: ۳۰ گرم
نمک: ۰.۶ گرم

مطالب مرتبط
دسر فنجانی : چگونه دسر ترکی درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.