خوراک کدو و هویج با گردو | غذایی برای گیاهخواران

0

مواد لازم برای تهیه خوراک کدو و هویج با گردو

۱/۲ فنجان گردو خرد شده

۲ کدو سبز

۲ هویج بزرگ، پوست کنده

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

قاشق چای خوری آویشن خشک شده

۱/۴ قاشق چای خوری نمک

فلفل سیاه تازه خرد شده یک قاشق چای خوری

طرز تهیه خوراک کدو و هویج با گردو

گردو را در یک تابه بزرگ نچسب بر روی حرارت متوسط تفت دهید. ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن درآید. آن را روی یک بشقاب پخش کنید.

کدو سبز را ابتدا از طول به دو قسمت تقسیم کنید و سپس هر نیمه را از عرض به دو نیم قسمت کنید. هر قطعه را به نوارهای نازک برش بکشید.

هویچ را به نوارهای نازک برش دهید.

روغن را در همان تابه حرارت دهید. هویج را اضافه کنید و روی آن آویشن، نمک و فلفل بپاشید. بگذارید برای حدود ۳ دقیقه بپزد، یا تا زمانی که تقریبا نرم شود. کدو سبز را اضافه کنید و آن را ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. در نهایت گردو را روی آن بپاشید.

ارزش غذایی خوراک کدو و هویج با گردو

  • کالری: ۱۵۶ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۱۸ کیلو کالری
  • چربی: ۱۳ گرم
  • کل قند: ۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • سدیم: ۱۸۰ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۱ میلی گرم
  • کلسیم: ۴۲ میلی گرم
  • منیزیم: ۴۴ میلی گرم
  • پتاسیم: ۴۳۷ میلی گرم
  • فسفر: ۱۰۰ میلی گرم
  • ویتامین سی : ۱۹ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • بتا کاروتن: ۳۱۰۳ میکروگرم
  • بیوتین: ۵ میکروگرم
  • کولین: ۹ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۳ گرم
  • فلوراید: ۱ میلی گرم
  • فولات : ۵۰ میکروگرم
  • ید: ۱ میکروگرم
  • منگنز: ۱ میلی گرم
  • مولیبدن: ۱۸ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۲ گرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
  • اسید چرب امگا ۶: ۶ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • چربی: ۷ گرم
  • سلنیوم: ۱ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۱ گرم
  • ویتامین کا : ۱۱ میکروگرم
  • آب: ۱۲۵ گرم
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه خوراک اسکواش تابستانی با جو

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.