دستور تهیه سوپ هندوانه
دستور تهیه سوپ هندوانه
مواد اولیه:
– هندوانه کوچک بدون پوست ۱ نصفه
-فلفل قرمز، ۱ عدد
-خیار ۱یک عدد
-بادام خلال شده نیم پیمانه
-سیر ۱ حبه
-گوجه فرنگی کوچک ۲ تا ۴عدد
-نمک و فلفل برای طعم دار کردن، به اندازه دلخواه
– سرکه ۱ قاشق غذاخوری
– روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
-۴ قطعه یخ
-چند تکه خیار برای تزئین روی سوپ
دستور پخت:
۱- همه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید. سپس مواد را بچشید و به میزان لازم چاشنی و ادویه اضافه کنید.
۲-در انتها روی سوپ را با چند حلقه خیار تزئین کنید. این سوپ را باید سرد یا با دمای معمولی میل کنید.
فیلم تهیه سوپ هندوانه را از اینجا مشاهده کنید: