دستور تهیه سوپ هندوانه

0

دستور تهیه سوپ هندوانه

 

مواد اولیه:

– هندوانه کوچک بدون پوست ۱ نصفه

-فلفل قرمز، ۱ عدد

-خیار ۱یک عدد

-بادام خلال شده نیم پیمانه

-سیر ۱ حبه

-گوجه فرنگی کوچک ۲ تا  ۴عدد

-نمک و فلفل برای طعم دار کردن، به اندازه دلخواه

– سرکه ۱ قاشق غذاخوری

– روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

-۴ قطعه یخ

-چند تکه خیار برای تزئین روی سوپ

دستور پخت:

۱- همه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید. سپس مواد را بچشید و به میزان لازم چاشنی و ادویه اضافه کنید.

۲-در انتها روی سوپ را با چند حلقه خیار تزئین کنید. این سوپ را باید سرد یا با دمای معمولی میل کنید.

 

فیلم تهیه سوپ هندوانه را از اینجا مشاهده کنید:

 

مطالب مرتبط
چالش ۳۰ روز غذای سالم: چای سبز برای کاهش التهاب آرتروز

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.