با موثرترین و مفیدترین دمنوش چاقی آشنا شوید

0

در مقابل افرادی که به طور مداوم در پی کاهش وزن و لاغری هستند، افرادی هم وجو دارند که از کمبود وزن و لاغری رنج می برند و مایل هستند که افزایش وزن داشته باشند و به اصطلاح چاق شوند. در این مطلب از سایت وردنگار به معرفی دمنوش چاقی می پردازیم. در ادامه برای آشنایی با نحوه تهیه این دمنوش ها، با ما همراه باشید.

دمنوش چاقی و تاثیر آن بر افزایش وزن

لاغری بیش از اندازه می‌تواند با عوامل مختلفی در ارتباط باشد، از ژنتیک گرفته تا افسردگی و یا اختلالات هورمونی. پیشنهاد ما این است که برای ریشه‌یابی این مشکل به پزشک مراجعه کرده و با مشورت او دمنوش های چاق کننده که در ادامه معرفی می‌کنیم را مصرف کنید. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

انرژی که بدن برای فعالیت‌های جسمی و ذهنی صرف می‌کند، از سوخت و ساز مواد غذایی به دست می‌آورد. اگر فرد متناسب با فعالیت‌هایش غذا مصرف نکند و انرژی مورد نیازش به طور مداوم از بافت‌های بدن تامین شود، لاغر می‌شود.

نکته‌ی مهم این است که علت عمده لاغری، ضعف بدن، کم‌خونی و خشکی مزاج است. در واقع بیشتر افراد لاغر دارای یکی از ۲ مزاج گرم و خشک (صفراوی) یا مزاج سرد و خشک (سوداوی) هستند؛ بنابراین رفع خشکی و افزایش رطوبت بدن، می‌تواند سبب درمان لاغری شود.

دمنوش چاق کننده مخلوط  بابونه، به‌لیمو، زنجبیل و پونه

بابونه

به‌لیمو

زنجبیل

پونه

طرز تهیه این دمنوش چاق کننده

گیاهان بابونه، به‌لیمو، زنجبیل و پونه را به نسبت مساوی مخلوط و یک قاشق مرباخوری از این ترکیب را درون قوری محتوی یک لیوان آب جوش دَم کنید.

دمنوش مخلوط افسنتین، سماق، جوزبویا، گلپر و پونه

افسنتین

سماق

جوزبویا

گلپر

پونه

طرز تهیه طرز تهیه این دمنوش چاق کننده

یک قسمت از هر یک از گیاهان افسنطین و سماق و جوزبویا و گلپر هر ۲ قسمت از پونه را با هم مخلوط و یک قاشق مرباخوری از این ترکیب را درون قوری محتوی یک لیوان آب جوش دَم کنید.

مطالب مرتبط
گودی کمر و راه های پیشگیری و اصلاح آن

 تهیه دمنوش جنتیانا، بهارنارنج، اسطوخودوس، گل گندم و زنجبیل

جنتیانا، ۴ قسمت

بهارنارنج، ۴ قسمت

اسطوخودوس، ۴ قسمت

گل‌گندم، ۲ قسمت

زنجبیل، ۱ قسمت

طرز تهیه طرز تهیه طرز تهیه این دمنوش چاق کننده

گیاهان جنتیانا، بهارنارنج، اسطخودوس، گل‌گندم و زنجبیل را مخلوط و یک قاشق مرباخوری از این ترکیب را درون قوری محتوی یک لیوان آب جوش دَم کنید.

 دمنوش میخک و افزایش وزن با آن

برای تهیه‌ی دم‌کرده میخک، ۱۰ گرم از آن را با یک لیتر آب جوش مخلوط و به مدت پنج دقیقه دم کنید.

میخک طبع گرم و خشک دارد، بنابراین افرادی که طبعشان گرم است، باید از مصرف آن خودداری کنند. این اشخاص باید میخک را با گیاهی که مزاج سرد دارد و زیر نظر متخصص طب سنتی مصرف کنند.

 معجون جوانه گندم

loading...

چهار لیوان شیر تازه، یک قاشق چای‌خوری پودر جوانه جو، یک قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم و یک قاشق غذاخوری عسل را مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا شبیه خامه شود. می‌توانید در طول روز چند لیوان از این نوشیدنی مقوی و خوشمزه را میل کنید.

دمنوش هایی که باعث افزایش اشتهای فرد می شود

دمنوش‌ها برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله بی‌اشتهایی استفاده می‌شوند. طب سنتی برای این مشکل نسخه‌ای فوق‌العاده دارد. یادتان باشد اگر بیماری خاصی دارید حتما با پزشک خود مشورت کنید.

دمنوش چاقی بابونه

بابونه، گیاهی معطر و با طبع گرم و خشک است و خاصیت آرامش‌بخشی، ضد استرس و اشتهاآوری دارد.

چای بابونه از گیاه خشک شده‌ی بابونه که منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است، تهیه می‌شود.‌ یک قاشق چای‏‌خوری از گیاه را در یک لیوان آب جوش بریزید و روی شعله‌ی غیر مستقیم بگذارید. دمنوش بعد از ۱۰ دقیقه آماده است.

برخی از افراد واکنش‌های آلرژی نسبت به بابونه دارند. اگر شما‌ به گل آفتابگردان، گل مینا و گل داوودی حساسیت دارید باید مراقب باشید! افرادی که مبتلا به انواع بیماری‌های خونی هستند نباید بابونه مصرف کنند، زیرا حاوی کومارین بوده و ممکن است احتمال خونریزی را افزایش دهد.

مطالب مرتبط
آیا تاموکسیفن می تواند باعث افزایش وزن شود؟

دمنوش چاقی بهارنارنج

بهارنارنج از نظر طب سنتی ایران طبیعتی گرم و خشک دارد و دمنوشی فوق‌العاده اشتهاآور است.

یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری بریزید، آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش، از نبات یا عسل استفاده کنید.

استفاده‌ی زیاد از دمنوش بهارنارنج باعث بالا رفتن فشارخون و ضربان قلب می‌شود. همچنین باید این دمنوش را در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف کرد.

دمنوش چاقی میخک

میخک گیاهی بسیار کوچک با خواص درمانی فراوان است که در عین حال به عنوان یک ادویه‌ی شفابخش و خوش‌عطر در تهیه‌ی غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه برای تقویت ‌مغز مفید است و خاصیت اشتها‌آوری دارد.

برای تهیه‌ی چای یا دم‌کرده‌ی میخک، ۱۰ گرم از آن را با یک لیتر آب جوش مخلوط کرده و به مدت پنج دقیقه دم کنید.

مزاج میخک گرم و خشک است، مصرف آن برای افرادی که طبع‌شان گرم است، مناسب نیست و ممکن است باعث ایجاد ناراحتی کلیه و روده‌ها شود. این افراد باید میخک را با گیاهی که مزاج سرد دارد و زیر متخصص طب سنتی مصرف کنند.

دمنوش چاقی هل

دمنوش هل بسیار اشتهاآور است و برای تهیه‌ی آن از میوه‌های گیاه استفاده می‌شود که بند انگشتی و سبز رنگ هستند. یک قاشق چای‌خوری هل را همراه یک و نیم لیوان آب جوش دم کنید. پس از ۱۵ دقیقه دمنوش شما آماده است.

 مصرف زیاد دمنوش هل باعث می‌شود تا روده‌های شما دچار مشکل شود. علاوه بر آن تپش قلب را افزایش می‌دهد، به همین دلیل برای بیماران قلبی مضر است.

جوانه های موثر در افزایش وزن و چاق شدن

جوانه‌ی گندم

این نوشیدنی به دلیل داشتن جوانه‌ی جو و گندم مغذی و برای رشد کودکان بسیار مفید است.

مطالب مرتبط
زنان مبتلا به دیابت و اختلالات جنسی

چهار لیوان شیر تازه، یک قاشق چای‌خوری پودر جوانه‌ی جو، یک قاشق غذاخوری پودر جوانه‌ی گندم و یک قاشق غذاخوری عسل را مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا خامه مانند شود. در طول روز چند لیوان از این نوشیدنی مقوی و خوشمزه را میل کنید. این نوشیدنی وقتی گرم باشد، یک خواب‌آور طبیعی است.

جوانه‌ی یونجه

این نوشیدنی به دلیل داشتن جوانه‌ی یونجه بسیار مغذی و چاق کننده است. ۱۰۰ گرم آب آناناس را همراه یک عدد سیب و جوانه‌ی یونجه در مخلوط کن بریزید و هم بزنید، سپس آن را با شیر سویا مخلوط کنید.

آبمیوه‌ای چاق کننده

افراد لاغر باید برای افزایش اشتها و میل به غذا، ۳۰ دقیقه پیش از وعده‌های غذایی، یک لیوان آبمیوه‌ی طبیعی بنوشند. این کار به افزایش اشتها و جذب بهتر ریزمغذی‌های موجود در مواد غذایی کمک می‌کند. آب انگور بهترین آبمیوه برای چاق شدن است. فقط مراقب باشید با مصرف زیاد آن و نوشیدنی‌های دیگر، در بین غذا باعث پر شدن حجم معده و از بین رفتن اشتهای خود نشوید.

شیرپرچرب

شیر پرچرب، نوشیدنی حاوی پروتئین، کالری و انرژی است و مصرف مداوم آن کمک زیادی به افزایش وزن می‌کند. اگر از طعم شیر خوش‌تان نمی‌آید، توصیه می‌کنیم کمی وانیل یا عسل به آن اضافه کنید.

شیر عسل

این نوشیدنی اشتهاآور بوده و برای چاق شدن بسیار مفید است. یک لیوان شیر داغ، یک قاشق چای‌خوری عسل، یک قاشق چای‌خوری ملاس سیاه را در مخلوط کن بریزید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شود، سپس آن را میل کنید.

شیر بادام

ابتدا دو لیوان شیر را بجوشانید و بعد یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق چای‌خوری بادام خلال شده و یک قاشق چای‌خوری پسته‌ی خلال شده در آن بریزید. بعد از حل شدن عسل، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از ده تا پانزده دقیقه آن را از روی اجاق گاز بردارید و بعد از خنک شدن میل کنید.

گردآوری: وردنگار

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.