آموزش طرز تهیه ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر گریل شده
مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر گریل شده
۲ برش نان گندم
۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۱ برش پنیر کم چربی پرو ولونه
۱ قاشق چایخوری خردل
۱/۴ فنجان اسفناج کوچک
۱ عدد گوجه فرنکی کوچک ورقه شده
طرز تهیه ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر گریل شده
۱-نان را روی سطح کار بگذارید و یک طرفشان را با روغن چرب کنید تا روغن جذب نانها شود. روی نان را، پنیر، خردل، اسفناج، و گوجه فرنگی بگذارید و برش دیگر نان را روی مواد قرار دهید و در آخر روی نان را روغن بمالید.
۲-یک تابه چدنی را ۲ تا ۳ دقیقه داغ کنید و با کفگیر، ساندویچ ها را در تابه بگذارید و ۱ دقیقه احازه دهید تا گریل شوند. اگر پنیر هنوز آب نشده بود، تابه را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید و ۳۰ ثانیه کناری بگذارید. ساندویچها را از قطر به دو نیم کرده و سرو کنید.
ارزش غذایی ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر گریل شده
کالری: ۳۰۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۵۰ کیلو کالری
چربی: ۱۷ گرم
کل شکر: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۳۳ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
سدیم: ۱۷۲ میلی گرم
پروتئین: ۱۱ گرم
فیبر نامحلول: ۳ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۲۳ میلی گرم
منیزیم: ۳۶ میلی گرم
پتاسیم: ۲۰۹ میلی گرم
فسفر: ۱۰۲ میلی گرم
آسپارتات: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۶ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
بور: ۱۱۱ میکروگرم
کلرید: ۱۵ میلی گرم
کولین: ۵ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۶ گرم
فولات : ۲۸ میکروگرم
غذای فولاد: ۲۰ میکروگرم
فولاد: ۲۰ میکروگرم
فروکتوز: ۲ گرم
گلوکز: ۲ گرم
گلوتامات: ۰ گرم
ید: ۸ میکروگرم
لینولئیک: ۰ گرم
لینولنیک: ۰ گرم
لویتین زاکسانتیین: ۲۲ میکروگرم
منگنز: ۱ میلی گرم
مونوساکاریدس: ۴ گرم
مونو چربی: ۰ گرم
کربن خالص: ۲۸ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۰ میکروگرم
فیبر محلول: ۱ گرم
ویتامین K: 2 میکروگرم
آب: ۸۷ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها
طرز تهیهی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی