چگونه سوپ سبزیجات خامه ای درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات خامه ای
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ فنجان پیاز خرد شده
۱ فنجان قارچ ورقه شده
۱ و ۱/۲ فنجان گل کلم بروکلی
۱ و ۱/۲ فنجان گل گل کلم
۱ عدد سیب زمینی متوسط، پوست گرفته و خرد شده
۱ قوطی کانلینی یا لوبیای سفید، شسته و خشک شده
۴ فنجان عصاره مرغ یا سبزیجات
۱ قاشق چایخوری نمک
۸ قاشق غذاخوری پنیر چدار
طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای
۱-روغن را با حرارت کم، گرم کنید و پیازو قارچ را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه روی حرارت بهم بزنید تا نرم شوند.
۲-کلم بروکلی، گل کلم، سیب زمینی، لوبیا،و نمک را اضافه کنید. در ظرف را بسته و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند و از روی حرارت بردارید.
۳-مواد را با گوشتکوب برقی پوره کنید تا نرم شوند یا میتوانید به صورت ولرم آن را پوره کنید.
۴-هنگام سرو ۲ قاشق غذاخوری پنیر را روی سوپ بپاشید.
ارزش غذایی سوپ سبزیجات خامه ای
کالری: ۱۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۴۷ کیلو کالری
چربی: ۵ گرم
کل شکر: ۳ گرم
کربوهیدرات: ۲۱ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۱۰ میلی گرم
سدیم: ۲۰۷ میلی گرم
پروتئین: ۱۰ گرم
کلسیم: ۱۷۷ میلی گرم
فیبر غذایی: ۵ گرم
فولات : ۳۶ میکروگرم
مونو چربی: ۲ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
فیت چربی: ۰ گرم
فیبر محلول: ۲ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی