چگونه سوپ سبزیجات خامه ای درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات خامه ای

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ فنجان پیاز خرد شده

۱ فنجان قارچ ورقه شده

۱ و ۱/۲ فنجان گل کلم بروکلی

۱ و ۱/۲ فنجان گل گل کلم

۱ عدد سیب زمینی متوسط، پوست گرفته و خرد شده

۱ قوطی کانلینی یا لوبیای سفید، شسته و خشک شده

۴ فنجان عصاره مرغ یا سبزیجات

۱ قاشق چایخوری نمک

۸ قاشق غذاخوری پنیر چدار

طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای

۱-روغن را با حرارت کم، گرم کنید و پیازو قارچ را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه روی حرارت بهم بزنید تا نرم شوند.

۲-کلم بروکلی، گل کلم، سیب زمینی، لوبیا،و نمک را اضافه کنید. در ظرف را بسته و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند و از روی حرارت بردارید.

۳-مواد را با گوشتکوب برقی پوره کنید تا نرم شوند یا میتوانید به صورت ولرم آن را پوره کنید.

۴-هنگام سرو ۲ قاشق غذاخوری پنیر  را روی سوپ بپاشید.

ارزش غذایی سوپ سبزیجات خامه ای

کالری: ۱۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۴۷ کیلو کالری
چربی: ۵ گرم
کل شکر: ۳ گرم
کربوهیدرات: ۲۱ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۱۰ میلی گرم
سدیم: ۲۰۷ میلی گرم
پروتئین: ۱۰ گرم
کلسیم: ۱۷۷ میلی گرم
فیبر غذایی: ۵ گرم
فولات : ۳۶ میکروگرم
مونو چربی: ۲ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
فیت چربی: ۰ گرم
فیبر محلول: ۲ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

مطالب مرتبط
طرز تهیه بستنی قهوه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.