اگر دیابت دارید، عصاره سویا هندی (Indian kudzu) کلیه های شما را سالم نگه می دارد

سویا هندی

0

سویا هندی – افراد دیابتی که نگران کلیه های خود هستند، ممکن است بخواهند مصرف Indian kudzu (Pueraria tuberosa) (عصاره سویا هندی) را شروع کنند. غده گیاهان دارویی هندی، حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان طبیعی است که می تواند از ارگان های حیاتی مانند نفروپتی دیابتی (آسیب کلیه دیابتی) محافظت کند.

یکی از عوارض جدی که می تواند ناشی از دیابت باشد، یک بیماری پیشرونده به نام نفروپتی دیابتی است. زمانی این اتفاق می افتد که هایپرگلایسمی باعث ایجاد استرس اکسداتیو و تولید اکسیژن واکنشی در کلیه می شود. فراوانی استرس و رادیکال های آزاد موجب آپوپتوزیس کلیوی (مرگ برنامه ریزی شده سلول های کلیوی) می شود. سلول های مهم، آنزیم ها و بافت های کلیه توسط اکسیژن های واکنشی آسیب دیده و تخریب می شوند.

اگر این روند تخریب متوقف نشود، نفورپتی دیابتی منجر به بیماری های کلیوی در مرحله پایانی می شود. کلیه هایی که بصورت جدی آسیب دیدند، توانایی این را دارند که مقداری از عملکرد اصلی خود را بازیابی کنند. بیماران کلیوی نیاز به دیالیز یا پیوند دارند، که هر دو خطرات و اشکالاتی دارد.

درمان متعارف این بیماری شامل داروهای پرفشاری خون (فشارخون بالا) می باشد. داروهای گیاهی به عنوان درمان های تکمیلی مورد استفاده قرار می گیرند و منجر به بهبود اثر بخشی داروها می شود. (مرتبط با: این گیاه سنتی هندی، بدون عوارض منجر به کاهش درد می شود.)

عصاره سویا هندی (استخراج آب از سویا هندی) برای فعالیت نفروپاتیک مورد بررسی قرار گرفت، سویا هندی یکی از درمان های گیاهی تجویز شده توسط علوم انسانی آیورودیک (Ayurvedic ethnomedicine) است. غده ها خزانه ای از آنتی اکسیدان هستند، که اثرات استرس اکسیداتیو و اکسیژن واکنشی مرتبط با پیری و بیماری های مختلف را کاهش می دهد.

مجموعه ای از اسانس های ۱۰۰% طبیعی برای مراقبت های شخصی و مراقبت از خانه خود وجود دارد، ازجمله رزماری، پونه کوهی، اکالیپتوس، درخت چای، کلاری سیج و غیره، همه آنها ۱۰۰% طبیعی هستند و در آزمایشگاه، برای سنجش ایمنی آنها، آزمایش شدند. بسیار پرکاربرد هستند، از کاهش استرس تا کمک های اولیه.

مطالب مرتبط
سلول های سرطانی به نحو اسرار آمیزی برای سال ها به خواب می روند

 یک تیم تحقیقاتی Banaras Hindu University (BHU) خواص حفاظتی گیاه برای کلیه را بررسی کرد. آنها مدل حیوانی را با استفاده از موش های صحرایی با دیابت ناشی از استرپتوزوتوسین طراحی کردند. غده ها متراکم شده و طی فرایندی، عصاره ای بر پایه آب از آنها استخراج می شود.

برای تجزیه و تحلیل فیتوکمیکال های منحصر به فردی که این عصاره را تشکیل می دهند، دستگاه گاز کرماتوگراف-طیف سنج جرمی، مورد استفاده قرار گرفت.

موش های دیابتی به ۳ گروه تقسیم شدند. یک گروه درمان نشده و به عنوان گروه کنترل نفروپتی دیابتی باقی ماندند. دو گروه دیگر، عصاره سویا هندی را بصورت خوراکی و در دوزهای ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم، به ازای هر ۱۰۰ گرم وزن بدنشان، دریافت کردند.

گروهی از موش های صحرایی به عنوان گروه کنترل طبیعی عمل کردند. این درمان هر روز انجام شده و تا ۲۰ روز ادامه داشته است. در پایان این دوره، موش ها قربانی شدند و نمونه هایی از بافت کلیه آنها برای تجزیه و تحلیل، استخراج شد.

محققان علاوه بر جستجو علامت ها و سطوح گونه های اکسیژن واکنشی و پراکسیداسیون لیپید، فعالیت های سوپراکسید دیسموتاز، کاتالاز و گلوتاسیون پراکسید را نیز ارزیابی کردند. ۳ مورد آخر آنزیم های اکسیدانی هستند که گونه های اکسیژن واکنشی را از بین می برند.

درنهایت، محققان بیان پروتئین هایی که باعث آپوپتوزیس کلیوی شدند را مورد بررسی قرار دادند.

سویا هندی از کلیه ها در برابر  استرس اکسیداتیو محافظت می کند

تجزیه و تحلیل شیمیایی عصاره آبی منجر به شناسایی ۳۷ ترکیب طبیعی شد. یشترین فتوکمیکال، ۵-Hydroxymethylfurfural است، که ۱۷.۸۰% عصاره را تشکیل می دهد.

کلیه موش های دیابتی مقدار زیادی از گونه های اکسیژن واکنشی و سطوح بالای استرس اکسیداتیو را نشان داد. آنزیم های آنتی اکسیدانی که باید مواد شیمیایی و واکنش های مضر را تحت کنترل قرار دهند، واکنش ها در بررسی، سطوح فعالیت را پایین تر نشان دادند.

مطالب مرتبط
محافظت از سلامت چشم با گیاه ستاره ای کره ای بخصوص در افراد مبتلا به دیابت

علاوه بر این، بیان پروتئین هایی که بطور معمول آپوپتوزیس جلوگیری می کنند هم تنظیم شدند. در عین حال، پروتئین هایی که سلول ها را به خود نابودی (سلول خودش را از بین می برد) تشویق می کنند، افزودن عصاره سویا این تباهی (مرگ سلولی) را تغییر می دهد (یعنی این فرایند را برعکس می کند).

این عصاره، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی را بهبود می بخشد، به آنها اجازه می دهد تا گونه های اکسیژن واکنشی بیشتری را از بین ببرد و منجر به کاهش استرس اکسیداتیو شود. این تغییرات منجر به کاهش میزان آپوپتوزیس می شود، که با سطوح پایین آلبومین که از طریق ادرار دفع می شود، مشخص می شود. اثربخشی درمان در کنار افزایش دوز دارو، افزایش یافت. بنابراین دوز ۱۰۰ میلی گرم / ۱۰۰ گرم وزن بدن از دوز ۵۰ میلی گرم / ۱۰۰ گرم وزن بدن موثرتر بود.

محققان BHU براساس یافته های خود، توصیه کردند که سویا هندی به عنوان یک درمان برای بیماران دیابتی که مایل به جلوگیری از نفروپتی دیابتی هستند، در نظر گرفته شود.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.