طرز تهیه قیمه نثار قزوین، غذای سنتی و مجلسی قزوینی ها

قيمه نثار قزوين

0

طرز تهیه قیمه نثار قزوین

قیمه نثار یکی از غذاهای اصیل شهر قزوین است که طرفداران بسیار زیادی هم در قزوین و هم برای مهمانان شهر های دیگر که برای گردشگردی به قزوین می آیند، دارد. بنابراین در این مقاله به آموزش طرز تهیه این غذای خوشمزه می پردازم:

مواد لازم :

گوشت قیمه شده ۴۰۰ گرم
خلال بادام یک سوم لیوان
زرشک یک سوم لیوان
برنج ۳ پیمانه پلو پز
خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
خلال نارنج وپرتقال به اندازه دلخواه
پیاز درشت ۱ عدد
چوب دارچین ۲-۳ تکه کوچک
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
کره به اندازه دلخواه

دستور پخت تهیه قیمه نثار قزوین

ابتدا گوشت رو قیمه اى خرد کرده و سپس با پیاز خام نگینی خرد شده تفت می دهیم تا بوی گوشت خام رو بگیره.

نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه می کنیم و سپس پیاز سرخ شده نگینی خرد شده رو اضافه می کنیم و بعد رب رو با گوشت سرخ میکنیم و بعد آب می ریزیم تا کاملا گوشت بپزد.

بعد از پخت گوشت، چوب دارچین و زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم و در آن را می بندیم تا جا بیفته. بعد از اینکه خورشت کاملا جا افتاد دوباره کمى زعفران اضافه میکنیم و بعد خلال پسته و بادام و زرشک و خلال نارنج رو در گلاب خیس کرده و بعد با کره ذوب شده هر کدام را جدا گانه تفت میدیم و برنج رو ابکش میکنیم و موقع سرو توى دیس یه لاى برنج رو میریزم و بعد گوشت رو روى پلو ریخته و دوباره برنج میریزیم.

مطالب مرتبط
خوراک کدو و هویج با گردو | غذایی برای گیاهخواران

بعد با خلال پسته و بادام و نارنج و زرشک و برنج زعفرانى تزیین میکنیم (و قالبى کردن قیمه نثار بعد از اینکه برنج آماده سرو شد فرقى نمیکنه آبکش یا کته فقط برنج روغن داشته باشه بعد توى قالب مورد نظر (فلزى یا سیلکونى، پلاستیکى یا ارکوپال…) باشه میریزیم و مواد رو لایه لایه میریزیم. با کفگیر یا قاشق محکم اونو فشار میدیم تا برنج بهم بچسبه. بعد قیمه نثار رو توى ظرف مورد نظر بریزید.

نوش جان…

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز می باشد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.