طرز تهیه بستنی زغالی با طعم زغال چوب در منزل

بستنی زغالی با طعم زغال چوب

0

طرز تهیه بستنی زغالی با طعم زغال چوب در منزل

طرز تهیه بستنی زغالی با طعم زغال چوب در منزل

 

در قسمت های قبل با طعم بستنی زغالی آشنا شدیم و اینکه کجا برای اولین بار این اختراع خوراکی به ثبت رسید. در اینجا با طرز تهیه بستنی زغالی در منزل آشنا خواهیم شد.

دستور العمل تهیه بستنی زغالی

مقدار: ۷ تا ۸ فنجان

مواد لازم:

خامه زده شده : ۴۰۰میلی لیتر

زغال خوراکی فعال(edible activated charcoal):   ۲ قاشق غذاخوری

 تخم مرغ:   ۴ عدد

شکر: ۱۴۰  گرم

عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری

۱-خامه زده شده و زغال فعال را با همزن برقی خوب هم بزنید.

۲- در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.

۳-آنها را با همزن برقی تا زمانیکه خوب کش بیاید هم بزنید.

۴- مخلوط به دست آمده تخم مرغ، شکر و وانیل در مرحله سوم را با مخلوط خامه زده شده و زغال فعال مرحله اول در طی چند مرحله با همزن برقی ترکیب کنید.

۵- مخلوط مرحله چهارم را در یک ظرف دردار بریزید و به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید.

۶- بعد از ۸ ساعت بستنی شما آماده است.

 

 

در کانال اختصاصی سایت وردنگار عضو شوید و ویدئوهای زیباتر را ببینید:

 

https://t.me/joinchat/AAAAAD9dnKKPxQmEBOYz_g

مطالب مرتبط
طرز تهیه خوراک لوبیا و ذرت با سس مایونز چیپوتل | غذایی برای گیاهخواران

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.