طرز تهیه بستنی زغالی با طعم زغال چوب در منزل
در قسمت های قبل با طعم بستنی زغالی آشنا شدیم و اینکه کجا برای اولین بار این اختراع خوراکی به ثبت رسید. در اینجا با طرز تهیه بستنی زغالی در منزل آشنا خواهیم شد.
دستور العمل تهیه بستنی زغالی
مقدار: ۷ تا ۸ فنجان
مواد لازم:
خامه زده شده : ۴۰۰میلی لیتر
زغال خوراکی فعال(edible activated charcoal): ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱۴۰ گرم
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
۱-خامه زده شده و زغال فعال را با همزن برقی خوب هم بزنید.
۲- در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.
۳-آنها را با همزن برقی تا زمانیکه خوب کش بیاید هم بزنید.
۴- مخلوط به دست آمده تخم مرغ، شکر و وانیل در مرحله سوم را با مخلوط خامه زده شده و زغال فعال مرحله اول در طی چند مرحله با همزن برقی ترکیب کنید.
۵- مخلوط مرحله چهارم را در یک ظرف دردار بریزید و به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید.
۶- بعد از ۸ ساعت بستنی شما آماده است.
در کانال اختصاصی سایت وردنگار عضو شوید و ویدئوهای زیباتر را ببینید:
https://t.me/joinchat/AAAAAD9dnKKPxQmEBOYz_g