طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای با لوبیا و سبزیجات + ارزش غذایی و میزان کالری

0

 

مواد لازم برای تهیه سالاد برنج قهوه ای با لوبیا و سبزیجات

 

۱ فنجان برنج قهوه ای پخته شده

۱/۳ فنجان لوبیا قرمز پخته شده

۱ قاشق چای خوری جعفری گشنیز خرد شده

۱ تخم مرغ، پخته شده خرد شده

۱ قاشق غذاخوری پنیر مکزیکی کم چرب خرد شده

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای با لوبیا و سبزیجات

 

برنج قهوه ای پخته شده را درون کاسه ای ریخته و لوبیا قرمز پخته شده، جعفری گشنیز خرد شده و تخم مرغ ریز ریز شده و پنیر مکزیکی را به آن افزوده و کاملا مخلوط کنید.

سالاد مقوی شما آماده است. می توانید آن را سرو کرده و حتی به جای شام نیز سرو کنید. این سالاد می تواند شامی مناسب برای افرادی باشد که می خواهند وزن خود را کاهش دهند.

ارزش غذایی سالاد برنج قهوه ای با لوبیا و سبزیجات

  • کالری: ۳۹۳ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۹۰ کیلو کالری
  • چربی: ۱۰ گرم
  • کل شکر: ۲ گرم
  • کربوهیدرات: ۵۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۲۱۴میلی گرم
  • سدیم: ۲۵۷ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۷ گرم
  • آهن: ۳ میلی گرم
  • روی: ۲ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۷۴ میلی گرم
  • منیزیم: ۹۰ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۵۳ میلی گرم
  • فسفر: ۲۵۸ میلی گرم
  • ویتامین سی : ۲ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: 0mg
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۳ میلی گرم
  • ویتامین ب ۱۲ : ۱ میکروگرم
  • بتا کاروتن: ۳۴ میکروگرم
  • بیوتین: ۱۰ میکروگرم
  • کولین: ۱۴۳ میلی گرم
  • کروم: ۱ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۸ گرم
  • فلوراید: ۲ میلی گرم
  • فولات : ۳۲ میکروگرم
  • وزن گرم: ۳۳۵ گرم
  • ید: ۲۹ میکروگرم
  • منگنز: ۲ میلی گرم
  • مولیبدن: ۱۰ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۰ گرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • نیاسین معادل: ۵ میلی گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • اسید چرب امگا ۶: ۲ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • چربی: ۲ گرم
  • سلنیوم: ۳۵ میکروگرم
  • ویتامین کا : ۵ میکروگرم
مطالب مرتبط
لازانیای سبزیجات به سبک ایتالیایی

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com