طرز تهیه سالاد ماهی کبابی

0

طرز تهیه سالاد ماهی کبابی

مواد لازم برای تهیه سالاد ماهی کبابی:

۱۵۰ گرم ماهی سفید کبابی، مانند تیالیپا، در تکه های کوچک (به اندازه یک لقمه) برش داده شده و کباب شده
۲ فنجان کلم بروکلی (پخته شده یا خام بر اساس سلیقه و ذائقه)
۱ فنجان اسفناج (پخته شده یا خام بر اساس سلیقه و ذائقه)
۱/۴ فنجان سس هوموس
۲ قاشق غذاخوری تخم آفتابگردان

*** سس هوموس را براحتی می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید. این سس یک خمیر ساخته شده از نخود و دانه کنجد، روغن زیتون، لیمو و سیر است که در اصل در خاورمیانه ساخته شده است.

طرز تهیه سالاد ماهی کبابی:

loading...

۱. در یک کاسه بزرگ، به آرامی ماهی، کلم و اسفناج را ترکیب کنید.
۲. آن را در ۲ کاسه کوچک تر تقسیم کنید.
۳. سطح هر کدام را با نصف هوموس و ۱ قاشق غذا خوری تخم آفتابگردان بپوشانید.

ارزش غذایی سالا ماهی کبابی:

• کالری: ۲۱۴ کیلوکالری
• کالری از چربی: ۸۴ کیلو کالری
• چربی: ۹ گرم
• شکر: ۳ گرم
• کربوهیدرات: ۱۱ گرم
• چربی اشباع شده: ۱ گرم
• کلسترول: ۴۰ میلی گرم
• سدیم: ۲۳۶ میلی گرم
• پروتئین: ۲۲ گرم
• فیبر نامحلول: ۱ گرم
• آهن: ۲ میلی گرم
• روی: ۱ میلی گرم
• کلسیم: ۵۲ میلی گرم
• منیزیم: ۵۳ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۲۶ میلی گرم
• فسفر: ۲۰۲ میلی گرم
• ویتامین C: 27 میلی گرم
• ویتامین B3 نیاسین: ۴ میلی گرم
• ویتامین D مک: ۳ میکروگرم
• ویتامین E آلفا معادل: ۴ میلی گرم
• آلانین: ۱ گرم
• آرژنین: ۱ گرم
• خاکستر: ۲ گرم
• آسپارتات: ۲ گرم
• بتا کاروتن: ۲۵۷ میکروگرم
• کولین: ۴۱ میلی گرم
• فیبر غذایی: ۴ گرم
• فولات : ۲۴ میکروگرم
• گلوتامات: ۳ گرم
• گلیسین: ۱ گرم
• هیستیدین: ۱ گرم
• ایزولوسین: ۱ گرم
• لوسین: ۲ گرم
• لینولئیک: ۲ گرم
• لوتئین زاکسانتیین: ۶۳۳ میکروگرم
• لیزین: ۲ گرم
• متیونین: ۱ گرم
• مونو چربی: ۲ گرم
• کربن خالص: ۸ گرم
• نیاسین معادل: ۸mg
• امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
• پالمتیک اسید: ۱ گرم
• اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
• فینیلالانین: ۱ گرم
• چربی: ۳ گرم
• پرولین: ۱ گرم
• سلنیوم: ۴۳ میکروگرم
• سریال: ۱ گرم
• ترئونین: ۱ گرم
• تیروزین: ۱ گرم
• والین: ۱ گرم
• آب: ۶۹ گرم

مطالب مرتبط
چالش ۳۰ روز غذای سالم: اسفناج برای از بین بردن عفونت

ترجمه از: فرزانه پاشایی
بخش آشپزی سایت وردنگار

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.