طرز تهیه کیک توت فرنگی لیمویی

0

طرز تهیه کیک توت فرنگی لیمویی

 

کیک لیمویی توت فرنگی یکی از بهترین کیکهای تابستانه است. توت فرنگی میوه ای با طراوت، با دانه های مرطوب و خوشمزه که با آن می توان یک کیک خامه ای لیمویی با طعم توت فرنگی درست کرد.

 

عطر و طعم لیمو در این کیک بسیار محسوس است و اگر شما بخواهید کمی از این بو کم کنید می توانید از وانیل نیز استفاده کنید.

 

در اینجا با دستورالعمل پخت کیک توت فرنگی لیمویی آشنا خواهیم شد. مطمئن باشید آسان است. درست کنید و لذت ببرید!!

 

مواد لازم جهت پخت ۱۲ عدد کیک :

 

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک لیمویی

  • کره ۱۱۳ گرم

  • ۱۵۰ گرم شکر

  • ۳ عدد تخم مرغ

  • ۳ عدد لیمو

  • ۱۲۰ گرم خامه ترش

  • ۶۰ میلی لیتر آب لیمو

  • ۱ قاشق چایخوری  بکینگ پودر

  • ۱/۲ قاشق چایخوری  جوش شیرین

  • ۱/۴ قاشق چایخوری  نمک

  • ۱/۲ ۱ پیمانه (۱۹۰ گرم )  آرد

 

مواد لازم جهت تهیه مربای توت فرنگی

  • ۳۰۰ گرم توت فرنگی

  • ۱/۳ فنجان (۶۷ گرم ) شکر

  • نصف آب یک عدد لیمو

  • ۱ قاشق چایخوری آرد ذرت

 

مواد لازم جهت تهیه ژله ( خامه ) لیمو و توت فرنگی

  • ۲۵۰ گرم  پنیر خامه ای

  •  ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه

  • ۱/۲ فنجان پودر شکر

  • ۲ قاشق غذاخوری مربا توت فرنگی

loading...

 

دستورالعمل تهیه کیک توت فرنگی لیمویی :

۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید و یک ماهی تابه شیرینی پزی را در یک طبقه آن قرار دهید تا گرم شود.

 

۲- برای کیک لیمویی فنجانی یا همان کاپکیک مواد زیر را با هم ترکیب کنید :

آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک

سپس کره و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا پف کرده و به رنگ روشن که در آمد مواد بالا به آن اضافه کنید. همزمان تخم مرغ ها را نیز به این مخلوط اضافه کنید. مرحله بعدی مخلوط کردن آنها با خامه ترش ، لیمو و آب لیموی تازه است. خوب دوباره مخلوط کنید و آرد را نیز اضافه کنید.

 

مطالب مرتبط
طرز تهیه‌ی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)

۳- خمیر درس شده را بصورت لایه ای بررید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد و طلایی رنگ شود.

 

۴- همزمان با پخت خمیر ، مربای توت فرنگی را آماده می کنیم. مربای توت فرنگی را می توانید یک یا دو روز قبل نیز آماده کنید و آنرا در یخچال بگذارید تا در زمان صرفه جویی شود.

 

خب بریم سراغ درس کردن مربای توت فرنگی :

توت فرنگی با شکر ، آب لیمو ، نشاسته ذرت را در یک ماهی تابه کوچک بریزید. و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنرا روی حرارت خوب هم بزنید تا بجوشد و یک مخلوط غلیظ بدست بیاید. سپس گاز را خاموش کنید تا خنک شود ( نکته : زیاد نباید مخلوط غلیظ شود چون بعد از خنک شدن کمی سفت تر می شود. )

 

۵- خب حالا بریم سراغ تهیه ژله لیمو توت فرنگی :

در یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و ماسکارپونه ( نوعی پنیر ایتالیایی ) را مخلوط کنید تا نرم شود. پودر شکر را به آن اضافه و خوب هم بزنید. حالا مخلوط بدست آمده را به دو قسمت تقسیم کنید.

 

۶- به یکی از مخلوط های قسمت پنجم مربای توت فرنگی و رنگ خوراکی ( به سلیقه خودتان ) اضافه کنید و هر مخلوط را داخل کیسه فریزر یا هر کیسه ای که بتوانید کیک ها تزئین کنید بریزید.

 

۷- با سلیقه خودتان کاپکیک ها را تزئین کنید و هنرمندی خودتان را در یخچال بگذارید تا آماده خوردن شود.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.