طرز تهیه کیک گاتوشا

0

کیک گاتوشا؛ مخصوص طرفداران کیک شکلاتی خیس

کیک گاتوشا : این کیک از دسته کیک های خیس محسوب میشود. در اینجا طرز تهیه این کیک خوشمزه را با هم بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک گاتوشا شکلاتی خیس

  • روغن مایع ١ پیمانه
  • شکر دانه ریز ١ پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • پودر کاکائو نصف پیمانه
  • تخم مرغ ٢ عدد
  • آرد سفید ١ پیمانه
  • بکینگ پودر ١ قاشق غذاخورى سر خالى
  • نمک یک پنس
  • وانیل به مقدار کافی
  • نسکافه ١ قاشق چاى خورى

طرز تهیه کیک گاتوشا شکلاتی خیس

ابتدا شیر و شکر رو با همزن چند دقیقه می زنیم تا شکر کاملا با شیر حل شود.

بعد پودر کاکائو و نسکافه و روغن مایع رو اضافه میکنیم وآنقدر می زنیم تا سس لطیف و یک دست شود.

تقریبا ۴-۵ قاشق غذاخورى از سس را برمیداریم و کنار میذاریم. حالا تخم مرغ ها را با وانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

آرد و نمک و بکینگ را الک کرده و به مایع اضافه می کنیم و درحد مخلوط شدن هم می زنیم و در قالب می ریزیم و در فر در دمای ١٨٠ درجه سانتى گراد که از قبل گرم شده قرار می دهیم که به مدت ٣٠-۴٠ دقیقه بعد آماده میشود.

بعد از ٣٠ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید اگه مغز پخت شده خارج کنید و دقت کنید نباید زیاد بگذارید چون خشک می شود.

این کیک بافت نرم ولطیفی دارد وقتی خارجش کردید بگذارید کمی سرد شود و کاملاً خنک.

بعد سس شکلاتی غلیظ ( که از قبل نگه داشتیم ) را روش بریزید.

نکته مهم: آرد و بکینگ پودر و نمک را فقط درحد مخلوط شدن کمى با همزن بزنید چون زیاد هم بزنید بافت کیک سفت می شود.

مطالب مرتبط
شامی سالم و پر انرژی با ماهی قزل آلا

پیشنهاد میکنم تجربه کنید و لذّت برید.

نوش جان ….

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.