عفونت می ‌تواند باعث بیماری‌ های قلبی و عروقی شود

بیماری‌ های قلبی و عروقی و عفونت

0

محققان در طی سه ماه پس از ابتلا به عفونت، خطر بالاتری از عملکرد رگ های کرونری را می ‌یابند. آن ‌ها اظهار کردند که پاسخ ایمنی بدن ممکن است علت حمله و سکته قبلی را توضیح دهد.

عفونت و بیماری قلبی

عبارت بیماری قلبی عروقی (CVD)، گستره ‌ای از شرایط را پوشش می ‌دهد: از حمله قلبی و بیماری قلبی گرفته تا سکته، فشار خون بالا و نارسایی قلبی.
تعداد ۸۴ میلیون نفر در ایالات ‌متحده با یکی از شرایط فوق زندگی می‌کنند و ۲۲۰۰ نفر در هر روز می ‌میرند.
عوامل متعددی می‌ توانند خطر بیماری‌ های قلبی و عروقی را افزایش دهند. برخی از این عوامل عبارتند از:

عوامل دیگری مانند جنسیت، نژاد، سن، و تاریخچه خانوادگی را نمی توان تغییر داد. با این حال، تعدادی از عوامل “حاد”، یا مزمن، وجود دارند که می ‌توانند منجر به بیماری‌ های قلبی و عروقی شوند. برای مثال، برخی از تحقیقات مربوط به عفونت ‌های ادراری و ذات ‌الریه هستند که خطر حمله قلبی و سکته را نشان داده اند.

یک مطالعه جدید که در ژورنال انجمن قلب آمریکا منتشر شد، بر روی ارتباط بین عفونت‌ها و عملکرد قلب و عروق متمرکز می شود. دکتر Kamakshi Lakshminarayan، متخصص عصب‌شناسی و دانشیار در دانشگاه مینهسوتا در مینیاپولیس، نویسنده ارشد این تحقیق است.

مطالعه خطر بیماری ‌ها و خطرات بیماری‌ های عروقی

دکتر Lakshminarayan و همکارانش ۱،۳۱۲ فرد را معاینه کردند که حادثه دردناکی مثل حمله قلبی، یا انفارکتوس قلب داشتند و آن‌ها را با ۷۲۷ که قبلا سکته مغزی کرده بودند مقایسه کرد. این مطالعه شامل بیماران سرپایی و هم افرادی بود که در بیمارستان بستری بودند تا تحت درمان قرار بگیرند.

محققان به دنبال بیماری ‌هایی هستند که این افراد تا ۳ تا ۲ سال پیش از رویداد قلبی عروقی رشد کرده ‌اند. بیش ‌ترین موارد گزارش ‌شده عفونت دستگاه ادراری، ذات‌الریه، و عفونت‌های تنفسی است. به طور کلی، این مطالعه نشان داد که تقریبا ۳۷ درصد از شرکت کنندگان مبتلا به بیماری‌های قلبی در عرض ۳ ماه به این بیماری مبتلا شدند. در بین افرادی که سکته کرده بودند، این عدد تقریبا ۳۰درصد بیشتر بود.

مطالب مرتبط
تاثیر آلودگی هوا بر سلامت قلب

در ۲ هفته اول پس از ابتلا به عفونت، خطر حمله یا سکته قلبی در بالاترین میزان خود بود. با این که این تجزیه و تحلیل ارتباط این بیماری را با بیماران سرپایی و بیماران بستری شده را مورد تحلیل قرار دادند، اما افرادی که در بیمارستان تحت مراقبت قرار گرفته ‌اند، احتمال بیشتری دارند که یک حادثه قلبی داشته باشند.

واکنش ایمنی بدن ممکن است مشکلات عروق کرونر را به دنبال داشته باشد

اگرچه این مطالعه مشاهداتی است، اما دانشمندان بر روی مکانیزمی که ممکن است نتایج راتوضیح دهند، فکر می‌کنند.
دکتر Lakshminarayan توضیح می‌دهد که در طی این عفونت، سیستم ایمنی بدن، گلبول های سفید بیشتری برای مبارزه با آن تولید می‌ کند. با این حال، این واکنش ایمنی همچنین باعث می‌شود که سلول‌های کوچک خونی به نام پلاکت‌ها تشکیل شوند.
در بدن سالم، نقش پلاکت این است که به یک رگ خونی آسیب دیده متصل شده و یک لخته خونی ایجاد کند. این برای زخم های تصادفی بسیار مفید است، اما خیلی ازپلاکت‌ها، یا پلاکت‌هایی که بسیار چسبنده هستند می ‌توانند خطر لخته ‌های خونی را افزایش دهند.
دکتر Lakshminarayan می‌گوید: ” به نظر می ‌رسد که این عفونت باعث تغییر تعادل تنظیم شده در خون شده و ما را بیشتر در معرض ترومبوز یا شکل‌گیری لخته قرار می ‌دهد.
یکی از بزرگ‌ترین راه حل ها این است که ما باید هر زمانی که ممکن است از این عفونت پیش‌گیری کنیم [ … ] و این به معنی زدن واکسن آنفولانزا و واکسن ‌های سینه‌ پهلو، به ویژه برای افراد مسن است.”
در سر مقاله همراه، خوان Badimon – که در این تحقیق دخیل نبود – توضیح می‌ دهد که چرا خطر این بیماری می‌ تواند در گروه بستری بیشتر باشد. او می‌گوید که برای این افراد، عفونت ممکن است شدیدتر بوده باشد.

مطالب مرتبط
نکات رژیم غذایی دیسک کمر، گردن و سلامت نخاعی

وی در یک مصاحبه گفت: ” و اگر این عفونت بسیار شدید باشد، ما می‌توانیم فرض کنیم که واکنش التهابی قوی ‌تر منجر به ریسک قلبی عروقی بالاتر خواهد شد.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.