غذاهای چندش آور فیلیپینی

0

غذاهای چندش آور فیلیپینی

 

قبل از خواندن این مطلب ، حتما مراقب وضعیت مزاجی خود باشید چون شاید تا چند روز با غذا خوردن مشکل داشته باشید. کشورهای حوزه شرق آسیا عادات غذایی کاملا متفاوتی دارند.

در اینجا با برخی غذاهای سنتی کشور فیلیپین آشنا می شویم.

 

باگونگ روی انبه ی کال

  
 
باگونگ (Bagoong)، معجونی متشکل از میگو یا ماهی است که درون مقدار زیادی نمک به مدت یک تا سه ماه خوابانده شده و سپس سرخ می شود.
 

آیسآئو (Isaw)

 


 

بسیاری از مردم، گوشت کبابی دوست دارند. اما این عکسی که می بینید، روده خوک (یا مرغ) است که درون سیخ چوبی به صورت خمیده قرار داده شده و سپس کباب می شود.

 

آدیداس (Adidas)

 


 

آدیداس، پای مرغ کبابی است و دلیل نامگذاری اش به این برند ورزشی، تشابه پای مرغ به لوگوی آدیداس است.

 

بیتامَکس (Betamax)

 

 

بتامکس، خون دَلَمه بسته ی کبابی است که از حیواناتی همانند خوک یا مرغ گرفته می شود. بافت و چهره آن شبیه جگر است.

 

دینوگوآن (Dinuguan)


 

 

دینوگوآن، در واقع سوپ خون خوک است. البته درون آن دل، جگر، روده، خوش گوشت و سیرابی هم وجود دارد.

 

سیسیگ (Sisig)

 

  
 

این بشقاب غذا هم اندام های گوناگون خوک از سر و پوزه گرفته تا دل و جگر را شامل می شود. این غذا را عموما به همراه میوه ای شبیه به لیموترش به نام کالامانسی و تخم مرغ خام که روی آن می شکنند، سرو می کنند.

 

تامِلوک (Tamilok)

 

 

تامیلوک در واقع کرم های درخت هستند که آن ها را پوست کنده و تازه و خام سرو می کنند.

 

بِلوت (Balut)

 

 

یکی از چندش آورترین غذاهای فیلیپین، جنین تخم اردک است که حاوی مایع آمنیوتیک بوده و جنین سه هفته ای اردک محسوب می شود.

 

مطالب مرتبط
19 اثر هنری خیره کننده از هنر خیابانی

تاهو (Taho)

 

تاهو، مخلوطی از توفوی گرم و نرم، پنیر درخت خرما و کمی شیرین کننده است.

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com