منافع باور نکردنی فندق برای سلامتی

0

فصل فندق به زودی فرا می رسد. در اواخر پاییز و ماههای زمستان، شما می توانید فندق را به صورت با پوست یا بدون پوست مشاهده کنید. این آجیل که در تعطیلات محبوبیت زیادی دارد، از درخت فندق چیده می شود که عضوی از خانواده درخت غوشه است.

مهاجران فرانسوی در زمان های قدیم، این اسم را روی این میوه گذاشتند چون تقریبا همزمان با روزفیلبرت مقدس در ۲۲ آگوست، رسیده و کامل می شود.

این آجیل کوچک و دایره شکل در طول قرن ها از سوی چینی ها به عنوان یک خوراکی مقدس محسوب می شد و یونانی ها از آن مانند دارو برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده می کردند و سلتیک ها آنرا منبع هوش، دانش و باروری می دانستند.

اکنون نیز فندق بخاطر قدرت تغذیه ای خود گرامی داشته می شود و به همین دلیل می تواند بخشی از برنامه غذایی سالم باشد.

نکات جالب در مورد فواید فندق

نکته جالب راجع به فندق این است که می توانید آنرا بصورت خام یا پخته و یا برشته شده بخورید. تحقیقات نشان داده اند اسیدهای مفید چرب امگا۹ و آنتی اکسیدانهایی که در فندق وجود دارند، پس از برشته شدن نیز بدون تغییر در آن باقی می مانند. مراقب باشید که هنگام خوردن فندق، پوست کاغذی شکل آنرا جدا نکنید چون بیشترین مقدار آنتی آکسیدان را دارد.

در اینجا توضیح می دهیم که چگونه یک مشت فندق، میتواند برای سلامتی شما مفید باشد:

سطح کلسترول را بهبود می دهد: تحقیقات نشان داده اند که مصرف منظم فندق می تواند سطح کلسترول را کاهش داده و آنرا به میزان مطلوب برساند.

به کنترل وزن کمک می کند: مصرف روزانه ۳۰ گرم فندق، به مدت ۱۲ هفته، کیفیت کلی برنامه غذایی را افزایش می دهد، بدون آنکه تغییر قابل توجهی در وزن بدن یا درصد چربی آن ایجاد نماید. با اینکه یک اونس فندق حاوی ۱۷۶ کالری است ولی شرکت کنندگان در یک تحقیق راجع به چاقی و اضافه وزن در مقایسه با افرادی که فندق نخوردند، دچار هیچگونه اضافه وزنی نشدند.

مطالب مرتبط
نحوه مصرف بروموکریپتین ( Bromocriptine ) + عوارض و تداخلات دارویی

سرشار از مواد پروآنتوچیاندین است: در میان تمام آجیل های درختی، فندق، دارای بیشترین مقدار این مواد است که ترکیبی از مواد غذایی سفت کننده ای هستند که می توانند باعث کاهش خطر لخته شدن خون و عفونتهای ادراری شوند.

فندق دارای فواید موثر و مفید بشرح زیر است

و یک اونس فندق،( حدود ۲۰ دانه) حاوی ترکیبات زیر می باشد:

فیبر – ۳ گرم یا ۱۱% از مقدار روزانه

ویتامین ای – ۴ میکروگرم یا ۲۱% از مقدار روزانه

ویتامین ب – ۰.۲ میلی گرم یا ۱۲% از مقدار روزانه

منیزیم – ۴۶ میلی گرم یا ۱۱% از مقدار روزانه

مس – ۰.۵ میلی گرم یا ۲۴% از مقدار روزانه

منگنز – ۲ میلی گرم یا ۸۶% از مقدار روزانه

پروتئین – ۴ گرم یا ۷% از مقدار روزانه

همانطور که مشاهده میکنید، فندق دارای مقدار زیادی مس و منگنز است. مس برای جذب آهن بدن نیاز است و منگنز برای تشکیل استخوان، سوخت و ساز بدن و جذب ویتامین لازم می باشد.

چربیهای سالم

این میوه دارای چربیهای مفید برای قلب است که از قلب مراقبت می کنند. فندق، حاوی چربیهای کم و بسیار اشباع شده سالم است و منبع خوبی از اسید روغنی می باشد که می تواند سطح کلسترول بد خون را کاهش داده و سطح کلسترول خوب را افزایش دهد.

نگهداری و مصرف فندق

برای استفاده بهینه از فندق، افزایش مدت مصرف آن، فندق را در جای سرد و خشک نگهدارید. وقتی بسته حاوی فندق باز شد، آنرا در یک ظرف دربسته محفوظ از هوا قرار دهید و یا در بسته اولیه که با کیسه فریزر پوشانده شده، در یخچال نگهداری کنید که تازگی آن حفظ شود.

فندق، دارای پوست می تواند در یک ظرف محفوظ از هوا در فریزر گذاشته شود و به همین حالت برای یکسال یا بیشتر تازه بماند.

مطالب مرتبط
رژیم غذایی دوران شیردهی + اطلاعات جامع

فندق، می تواند به روشهای مختلفی در برنامه غذایی شما وجود داشته باشد مثل حالت خرد شده در سالاد، ترکیب کردن با کلم بروکلی یا لوبیا سبز در هنگام سرخ نمودن و یا استفاده از آن در سس ترکیب شده با ریحان یا اسفناج.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.