فواید لیچی برای مو + اطلاعاتی جامع
با چیلی آشنایی دارید؟ کی دانید چه فوایدی برای سلامتی مو دارد؟ شما می توانید با مصرف چیلی موهایی پرپشت تر و درخشان تر داشته باشید. ما در این مقاله به شما می گوییم که چیلی چه مزایایی برای سلامتی موهایتان به همراه دارد.
فواید لیچی برای مو
جدا از مفیدبودن برای پوست، لیچی به موهایتان نیز حجم و جلا میدهد.
* افزایش رشد مو
* دادن درخشندگی متفاوتی به موهای شما
* رشد مو را افزایش می دهد
داشتن استرس یا وجود آلودگی هیچ فرقی نمی کند! عوامل بسیاری باعث آسیب رسیدن به موی شما می شوند. لیچی، اگر بهصورت موضعی استفاده شود، به افزایش رشد مو کمک می کند.
مواد مورد نیاز:
آب ۷ تا ۸ عدد لیچی
۲ قاشش غذاخوری ژل آلوئهورا
کاری که باید انجام دهید
درون یک ظرف، آب لیچی و ژل آلوئهورا را ترکیبکنید.
سپس این ترکیب را بر پوست سرتان ماساژدهید.
اجازه دهید ۶۰ دقیقه بماند، سپس آن را با شامپویی ملایم بشوئید.
چرا مفید است؟
موهای شما در صورتی رشد می کنند که فولیکولهای موهایتان بهخوبی تغذیهشوند. پپتیدهای مس، فولیکولهای مو را بزرگ می کنند که این موضوع، فاز استراحت رشد مو را کاهش می دهد.از آنجایی که لیچی، منبعی عالی از مس است، می تواند به تحریک رشد فولیکولهای مو کمککرده و باعث رشد موی شما شود.
به موهایتان درخشش متفاوتی می دهد
آیا موی شما بهخاطر قرار گرفتن در شرایط بد آب وهوایی، درخشش طبیعی خود را از دست داده است؟ می توانید از پالپ لیچی به عنوان نرمکننده مو، استفاده کنید.
مواد موردنیاز:
پالپ ۸ تا ۱۰ عدد لیچی
کاری که باید انجامدهید
ده عدد لیچی را لهکنیدو پالپ آن را بر موهایتان بگذارید.
برای داشتن مویی براق و زیبا، بعد از ۱۵ دقیقه موهایتان را بهدقت بشویید.
چرا مفید است؟
لیچی غنی از ویتامین C است که باعث جلای موهای شما می شود. همچنین به خاطر داشتن مس و آهن، رنگ اصلی مو را حفظ می کند.
لیچی را چگونه نگهداری کنیم؟
لیچی معمولا در مناطق گرمسیر و نیمهگرمسیر رشد می کند. میوهای فصلی می باشد و معمولا از ماه ژوئن تا اکتبر (تیر تا آبان) در دسترس است. این میوه، فاسدشدنی است و زمانی که از درخت چیده می شود، زمان رسیدنش نیز تمام شده است.
پوست صورتی-قهوهای آن نشان می دهد که میوه تازه است. لیچیهایی را انتخاب کنید که سفت و سنگین هستند و پوست خشکی دارند. از انتخاب آنهایی که نرم هستند یا پوست ترک خورده یا لکه های سیاه دارند خودداریکنید.
زمان ماندگاری لیچی زیاد نیست. زمان نگهداری این میوه در کیسه پلاستیکی و در یخچال، فقط ۱۰ روز است. نگهداری در یخچال معمولا باعث تیرگی پوست لیچی می شود اما بر روی خود میوه تاثیری نمی گذارد.
دستورات غذایی با استفاده از لیچی
این میوه خوشطعم را در ترکیبات دلپذیری میتوان بهکار برد. از جمله:
لیموناد لیچی
با افزودن لیچی به لیموناد کلاسیک، یک نوشیدنی تابستانی تازه درستکنید.
مواد مورد نیاز:
۱۲ عدد لیچی، پوستگرفته و تو خالی
۳ فنجان آب
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۳ قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
لیچیها را در مخلوطکن بریزید تا پوره شوند.
بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره در مخلوطکن بریزید یا اینکه از همزن استفادهکنید.
در لیوانهای بلند و با قطعات یخ سروکنید.
پودینگ لیچی
آیا کسی هست که پودینگ دوست نداشته باشد؟ در اینجا یک دستور سریع برای درستکردن دسر پودینگ لیچی خوشمزه را در اختیارتان می گذاریم.
مواد مورد نیاز:
۵۰ گرم انار
۱و ۲/۱ فنجان تکههای لیچی
۲۰۰ میلیلیتر خامه تازه
۱ قاشق غذاخوری ژلاتین
۳ قاشق غذاخوری پودر کاسترد
۳ فنجان شیر
۱ قوطی شیر عسل
طرز تهیه
پودر کاسترد و مقدار کمی شیر را مخلوطکنید. حالا، این خمیر را به بقیه شیر اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.
ژلاتین را در آب حلکرده و به کاسترد اضافهکنید و خوب مخلوطکنید. حالا، شیرعسل را اضافهکرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید مخلوط سردشود.
در یک کاسه دیگر، خامه را هم بزنید و به کاسترد اضافهکنید. حالا انار و لیچی را اضافه کنید و دو تا سه ساعت درون یخچال بگذارید.
هرگونه کپی بردای با نام و لینکدهی مستقیم مجاز می باشد