میوه های دارای قند پایین

0

میوه های دارای قند پایین

 

میوه های دارای قند پایین

همه میوه ها حاوی قند هستند، اگر چه برخی از آنها دارای قند بیشتری نسبت از بقیه هستند. افرادی که قصد کنترل قند مصرفی خود را دارند اغلب مصرف نوشیدنی های قند دار، شکلات یا آب نبات را کاهش می دهند و ممکن است در مورد میوه فکر نکنند.

در این مقاله که توسط کارشناس سلامت health وب سایت ورد نگار خانم فرزانه پاشایی تهیه شده است، در مورد هفت میوه ی کم قند توضیح داده شده است.

البته، میوه یک راه سالم برای تهیه قند مورد نیاز بدن و اضافه کردن مواد مغذی به رژیم غذایی است، اما بعضی از میوه ها مانند موز و انبه، مقدار شکر بیشتری نسبت به بسیاری دیگر دارند.

مطالب این مقاله:

  • هفت میوه با قند کم

  • اضافه کردن میوه های کم قند به رژیم غذایی شما

 

هفت میوه با قند کم

میوه های کم قند می توانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز فرد را فراهم کنند.

 

میوه های کم قند عبارتند از:

توت فرنگی

توت فرنگی، مانند بسیاری از انواع دیگر توت، دارای فیبر بالا و حاوی قند بسیار کم است. فقط هشت گرم قند در یک توت فرنگی متوسط ​​وجود دارد. آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C هستند.

 

هلو

اگر چه آنها طعم شیرین دارند، هلو متوسط ​​فقط شامل حدود ۱۳ گرم قند است.

 

خربزه

خربزه حاوی ۴ تا ۵ گرم قند، ۵.۳ گرم فیبر و ۱.۳۹ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم است. آنها همچنین منبع خوبی برای آنتی اکسیدان ها هستند.

 

خربزه آناناسی

یک میان وعده تابستانی محبوب، یک قطعه از خربزه آناناسی است که حاوی حدود ۱۱ گرم شکر قابل هضم می باشد. خربزه آناناسی همچنین حاوی پتاسیم، ویتامین C و آهن است.

 

مطالب مرتبط
پرهیز از ترکیبات غذایی مضر برای بدن انسان

پرتقال

پرتقال متوسط دارای حدود ۱۴ گرم قند قابل هضم است و همچنین یک منبع عالی از ویتامین C است. آب پرتقال و تمام آبمیوه های دیگر که از سوپرمارکت خریداری شده اند ممکن است حاوی قند اضافی باشند. اگر یک فرد بخواهد میزان مصرف شکر خود را کم کند، بهتر است خودش آب میوه ی تازه تهیه کند.

 

loading...

گریپ فروت

این میوه کم قند یک صبحانه ی مورد علاقه است. نیمی از گریپ فروت متوسط حاوی حدود ۱۱ گرم قند است.

 

آووکادو

آووکادو تقریبا بدون قند است. آنها همچنین منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر هستند.

 

ترکیب میوه های کم قند برای رژیم غذایی شما

صرف نظر از محتوای قند آن، میوه باید بخشی از رژیم غذایی متعادل و سالم باشد.

مزایای افزایش مصرف روزانه میوه ها عبارتند از:

  • از دست دادن وزن اضافی یا حفظ وزن سالم

  • تامین ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر مورد نیاز بدن

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها

در واقع، انجمن سرطان آمریکا توصیه می کند که هر فرد روزانه حدود دو و نیم فنجان میوه و سبزی مصرف کند.

یک فرد می تواند میوه های کم قند را در رژیم غذایی خود در هر وعده غذایی ترکیب کند:

 

صبحانه

افرادی که معمولا ازغلات برای صبحانه استفاده می کنند، باید حتما از غلات بدون قند استفاده کنند. سعی کنید با اضافه کردن انواع توت ها یا هلو به رژیم غذایی خود، به سلامت بدنتان کمک کنید. بعلاوه، خوردن چند عدد از انواع توت ها با ماست کم چرب ساده نیز یک گزینه سالم برای صبحانه است.

به جای نوشیدن آب میوه که دارای محتوای قند بالا است، آب نیمی از لیمو ترش را به آب ساده اضافه کنید که می تواند جایگزین خوبی باشد.

 

مطالب مرتبط
آجیل خطر بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد

ناهار و شام

حتی یک سالاد خوش طعم می تواند شامل عناصر میوه ای کم قند باشد. سعی کنید از آب لیمو یا لیمو به عنوان یک طعم دهنده استفاده کنید. تکه های پرتقال و انواع توت ها نیز میوه های مناسبی برای بعد از شام هستند. میوه با مقدار کمی قند می تواند با ماست ساده خورده شود یا با اضافه کردن مقدار کمی عسل در صورت نیاز، به سالاد میوه اضافه شود.

 

نتیجه گیری

اکثر مردم می توانند به رژیم غذایی خود میوه بیشتری اضافه کنند، حتی اگر آنها به دنبال کاهش مصرف شکر خود باشند. نکات زیر می تواند درافزودن میوه به رژیم غذایی شما، کمک کننده باشند:

  • مصرف روزانه دو و نیم فنجان میوه یا سبزیجات

  • خوردن میوه های کم قند به عنوان پیش غذا برای جلوگیری از پرخوری

  • خوردن تمام میوه به جای نوشیدن آب میوه

تمام میوه ها حاوی قند هستند، اما آنها حاوی مواد مغذی سالم، فیبر و مواد معدنی هستند که می توانند جایگزین بسیار بهتری برای تنقلات حاوی قند فرآوری شده باشند.

 

اختصاصی وبسایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.