نارسایی قلبی : واکسن آنفولانزا ممکن است خطر مرگ را کاهش دهد

0

نارسایی قلبی و واکسن آنفلوآنزا 

تجزیه و تحلیل کنونی از مطالعات متعدد نشان میدهد که افراد مبتلا به نارسایی قلبی که در فصل ابتلا به آنفلوآنزا واکسینه می شوند کمتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند. در سال ۲۰۱۸، بر میزان تلفات ناشی از آن بر جمعیت ایالات متحده افزوده شده است و گسترش ویروس های آنفلوآنزا همچنان ادامه دارد. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) توضیح می دهند “فصل بیماری آنفلوانزا همچنان تاحدی چالش برانگیز است و فعالیت آنفلوانزا همچنان در حال افزایش است”.

یک گروه از افرادی که به ویژه در معرض خطر ابتلا به آنفلوآنزا قرار دارند، افرادی هستند که با بیماری قلبی زندگی می کنند، ازینرو آنها در معرض خطر عوارض جدی مرتبط با آنفولانزا هستند. در میان بیماری های قلبی که در طول فصل ابتلا به آنفلوآنزا شمار افراد در معرض خطر را افزایش می دهد، نارسایی قلبی است که در آن قلب قادر نیست خون کافی را به سمت شریان ها تزریق کند یا نمی تواند رگ ها را با خون کافی پر کند.

دانشمندان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه ناگویا در شهر ناگویای ژاپن، در حال حاضر یک تجزیه و تحلیل روی مطالعات قبلی موجود در رابطه با ارتباط بین خطر مرگ و میر در میان افراد مبتلا به نارسایی قلبی و تلقیح در برابر نوعی آنفولانزای فصلی را انجام داده اند. یافته های اخیر که در نشست علمی سالانه کالج آمریکایی قلب و عروق ارائه خواهد شد، به این معنی است که خطر ابتلا به مرگ و میر در میان افراد مبتلا به نارسایی قلبی در فصل آنفولانزا با واکسیناسیون علیه آنفلوآنزا به نصف کاهش یافته است.

به خوبی شناخته شده است که عفونت آنفلوانزا با افزایش خطر مرگ و میر در بیماران مبتلا به نارسایی قلب همراه است. با توجه به میزان مرگ و میر بالا و میزان اندک واکسینه شدن بیماران مبتلا به نارسایی قلبی  در برابر آنفولانزا در سرتاسر جهان، مطالعه ما را به استفاده گسترده تری از واکسن آنفلوانزا در بیماران نارسایی قلب توصیه میکند.

مطالب مرتبط
آسیب حاد کلیه ناشی از نارسایی قلبی است

کاهش خطر بستری شدن و مرگ

محققان  تجزیه و تحلیل هایی را روی شش مطالعه مختلف در سه قاره آمریکای شمالی، اروپا و آسیا انجام دادند. در این مطالعات، جمع آوری داده ها از بیش از ۷۸،۰۰۰ فرد مبتلا به نارسایی قلبی انجام شده است.  از این مطالعات، پنج مورد مشاهده گری بود و به نتایجی که از پرونده های سلامتی بیماران استخراج شده بود اشاره داشت و یکی از آن ها یک تحلیل گذشته نگر بود که در نتیجه نتایج یک آزمایش بالینی است. فوکوتا و تیمش آزمایشهای تصادفی کنترل شده ای را  در حال حاضر نیافتند که  اثرات مستقیم آنفولانزا را در افراد مبتلا به نارسایی قلبی آزمایش کند.

نتایج مطالعات تجزیه و تحلیل شده نشان می دهد که خطر مرگ و میر در میان افرادی با نارسایی قلبی که در زمینه آنفولانزا واکسینه شده اند، به طور قابل توجهی کاهش یافته است. این خطر در طی فصل ابتلا به آنفولانزا حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است و بقیه سال نیز ۲۰ درصد است. علاوه بر این، تلقیح علیه آنفولانزا نیز، کاهش ۲۲ درصدی خطر بستری شدن به علت حوادث قلبی عروقی را در پی دارد.

اما مطالعات همچنین نشان داد که اختلاف زیادی در تعداد بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که از واکسن آنفولانزا استفاده کرده اند وجود دارد، و درصد دریافت کنندگان واکسن بین ۲۸ تا ۸۶ درصد در گروه های مختلف متفاوت است.  فوکوتا و همکارانش معتقدند که این امر ممکن است به دلیل این واقعیت باشد که دستورالعمل های بهداشتی مختلف در هنگام  مشاوره به بیماران مبتلا به نارسایی قلبی ارائه میشود، به خصوص در صورت لزوم دریافت واکسینه های منظم آنفولانزا،  این راهنمایی ها متفاوت است.

به دنبال تجزیه و تحلیل این مطالعات موجود، محققان خاطر نشان می کنند که طبق همه نتایج تا کنون به نظر می رسد که افراد مبتلا به نارسایی قلبی باید هر گونه خطرات اضافی بهداشتی را با واکسیناسیون های لازم، پیشگیری نمایند. با این وجود، نویسندگان مطالعه خاطرنشان می سازند که بیشتر این مطالعات بر اساس مشاهدات طبیعی می باشند و از این رو نمی توانند به آسانی دلیل ارتباط بین بیماری های آنفولانزا و خطر کاهش مرگ و میر را نشان دهند. محققان به منظور بررسی این رابطه مناسب، مطالعات کنترل شده تصادفی را ضروری دانستند.

مطالب مرتبط
تاثیر آلودگی هوا بر سلامت قلب

فوکوتا گفت : “مطالعات کنترل شده تصادفی باید برای تأیید پدیده مشاهده شده از واکسیناسیون آنفلوانزا در این بیماران، برنامه ریزی شود. “

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.