چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

0

مواد لازم جهت تهیه کیک هویج با فراستینگ خامه

۲/۳ فنجان آرد همه منظوره

۱/۳ آرد گندم

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ عدد تخم مرغ کامل

۱ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۲ فنجان شکر

۱/۴ فنجان شکر قهوه ای

۱/۳ فنجان ماست وانیلی

۱ قاشق غذاخوری روغن

۲/۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ قوطی کنسرو آناناس

۱ فنجان هویج رنده شده

مواد لازم جهت تهیه فراستینگ:

۶ اونس پنیر نینچاتل

loading...

۳/۴ فنجان شکر قنادی

۱/۴ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ خامه

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.قالبی به ابعاد ۸*۸ را با روغن چرب کنید.

۲-آردها، جوش شیرین، دارچین و نمک را در کاسه ای مخلوط کنید.

۳-به این مخلوط، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ، شکر، شکر قهوه ای، ماست، روغن و وانیل را اضافه کرده و سپس آناناس و هویج رنده شده را اضافه کنید.

۴-مخلوط آرد و هویج را هم بزنید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید. برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر از ذرات کیک به خلال دندان چیزی نچسبید، کیک آماده است.کیک را ۳۰ دقیقه استراحت داده و به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم.

۵-در ضمن برای تهیه فراستینگ، پنیر نینچاتل، شکر قنادی و وانیل را هم میزنیم تا نرم شوند. وقتی کیک کاملا سرد شد، با این کرم پنیری روی کیک را تزئین کرده و به ۹ قسمت برش می دهیم.

ارزش غذایی کیک هویج با فراستینگ خامه

کالری: ۲۵۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۶۰kcal
چربی: ۷ گرم
کل شکر: ۳۴ گرم
کربوهیدرات: ۴۵ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کلسترول: ۳۸ میلی گرم
سدیم: ۲۹۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
کلسیم: ۶۱ میلی گرم
منیزیم: ۱۲ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۳ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فولات : ۲۷ میکروگرم
مونو چربی: ۲ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم

مطالب مرتبط
کیک زنجبیلی با کرم هلو را اینگونه درست کنید

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.