چیز کیک ریواس و بیسکوئیت زنجبیلی را اینگونه درست کنید

0

چگونه چیز کیک ریواس و بیسکوئیت زنجبیلی درست کنیم؟ با ما همراه باشید تا این سوالتان را پاسخ بگیرید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ریواس و بیسکوئیت زنجبیلی

۵۰۰ گرم ریواس (به قطعات ۴ سانتی برش دهید)

۱۵۰ گرم شکر

 ۱عدد پرتقال خونی آبدار

۱ عدد غلاف وانیل

۱۰۰ گرم کره ذوب شده و مقداری اضافی برای چرب کردن قالب

۲۰۰ گرم بیسکوئیت زنجبیلی

۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه

۱۰۰ گرم پنیر کوارک یا ماست غلیظ طبیعی

loading...

۱ قاشق غذاخوری پسته خرد شده

طرز تهیه چیز کیک ریواس و بیسکوئیت زنجبیلی

فر را با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ مومی بپوشانید . ریواس ها را روی آن بچینید. شکر و آب پرتقال را روی ریواس ها بریزید. غلاف وانیل را باز کنید و دانه های وانیل را روی این مواد بریزید. سینی را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه ، اجازه دهید تا برشته شود. سپس از فر خارج کنید. ۱/۳ از ریواس ها را پوره کنید  و بقیه را برای رویه کیک کنار بگذارید.

قالب ۲۰ سانتی مورد نظر را با کره چرب کنید و با کاغذ مومی بپوشانید.  بیسکوئیت ها را در یک کیسه بریزید و آنها را با یک وردنه خرد کنید و یا می توانید در غذاساز بریزید و خردشان کنید. بیسکوئیت ها را در یک کاسه بریزید و کمی نمک به آنها اضافه کنید. سپس کره را اضافه کنید و با یک چنگال خوب مخلوط کنید. این مواد را، در قالب ریخته و با دست خوب فشار دهید. سپس قاالب را در یخچال بگذارید تا سرد شود.

برای تهیه فیلینگ، پنیر ماسکارپونه و کوارک یا ماست را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. از یک مخلوط کن هم می توانید استفاده کنید. این مواد را خوب مخلوط کرده تا سفت و غلیظ شوند. سپس روی  پوره ریواس ها بریزید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه پیراشکی سوسیس و قارچ

مخلوط را بر روی بیسکوئیت ها بریزید و  روی آن را صاف کنید و یک شب بگذارید تا خنک شده و خودش را بگیرد.  ریواس ها را با یک کفگیر از درون شربت، بیرون بیاورید شربت را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس کناری بگذارید تا سرد شود.

چیز کیک را از قالب بیرون بیاورید و ریواس ها و شربت را روی آن بریزید و مقداری پودر پسته بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی چیز کیک ریواس و بیسکوئیت زنجبیلی

  • کیلو کالری: ۴۶۶
  • چربی: ۳۴ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲۱ گرم
  • کربوهیدرات ها: ۳۳ گرم
  • قندها: ۲۴ گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • پروتئین: ۶ گرم
  • نمک: ۰.۵ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.