تجربه یک طعم به یاد ماندنی، طرز تهیه کوفته ترکی با سس گوجه فرنگی

0

کوفته ترکی چه به صورت سرخ شده و چه پخته شده درون فر و یا به صورت سیخ شده، به همراه سس گوجه فرنگی، یک وعده غذایی بسیار عالی، سالم و خوشمزه است.

این کوفته ترکی همراه با سس خوش طعم آن، یک غذای بسیار مناسب برای مهمانی های شما و یا در کنار خانواده است و شما با یکبار امتحان، عاشق این کوفته خواهید شد.

کوفته ترکی تزیین شده به وسیله سس گوجه فرنگی و سبزیجات خوشرنگ و تازه مانند ریحان و جعفری اشتهای شما را چند برابر خواهد کرد و طعم بیاد ماندنی برایتان خواهد داشت.

این کوفته علاوه بر طعم و شکل بی نظیرش، دارای دستور پخت بسیار ساده  و راحتی است و دردسر زیادی ندارد!

پس بیایید به آشپزخانه برویم و این کوفته ترکی را همراه با سس خوشمزه اش، آماده کنیم.

زمان پخت و آماده سازی

یک و نیم ساعت

مواد لازم کوفته ترکی با سس گوجه فرنگ برای چهار نفر

گوشت گاو یا گوساله ۶۰۰ گرم

پیاز یک عدد بزرگ

سیر دو حبه

تخم مرغ یک عدد

کره  دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم

روغن   به مقدار لازم

جعفری یک فنجان خرد شده 

مواد لازم برای  سس گوجه فرنگی کوفته ترکی

گوجه فرنگی   چهار عدد متوسط

برگ ریحان یا جعفری تازه 

نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم

کره   ۳ قاشق غذا خوری

چگونه کوفته ترکی با سس گوجه فرنگی درست کنیم؟

پیشنهاد:اگر بخواهید می توانید این کوفته را هم درون فر و هم بر روی شعله اجاق گاز بپزید.

 آماده سازی سس گوجه فرنگی:

پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن ها را رنده کنید.

درون ماهیتابه کره بریزید و بگذارید آب شود. سپس گوجه فرنگی های رنده شده را همراه با ادویه ها درون آن بریزید.

به مدت پانزده دقیقه سس را با شعله متوسط بر روی گاز بپزید.

آماده سازی گوشت کوفته:

پیاز را به صورت نگینی و ریز ،خرد کنید.

سیر را به وسیله رنده، به حالت پوره در بیاورید.

گوشت را درون یک کاسه ی بزرگ ریخته و تخم مرغ و جعفری خرد شده و کره و ادویه ها را به آن بیافزاید

گوشت و سایر مواد را به مدت پانزده دقیقه به خوبی ورز دهید و تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مواد کوفته ترکی را به مدت پانزده دقیقه درون یخچال استراحت دهید.

سپس مواد گوشتی را از یخچال درآورده و دستان خود را با آب نمک خیس کنید و گوشت را به صورت توپ های کوچک درآورید. آب نمک مانع از ترک خوردن و وارفتن کوفته ها هنگام پخت می شود.

درون یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس کوفته های توپی شده را درون ماهیتابه بچینید و حرارت شعله را کم کنید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت با حرارات کم بپزد و کوفته ها مغز پخت شوند.

بعد از مدتی، کوفته ها به روغن می افتند و شروع به سرخ شدن می کند، پس آن ها را زیر و رو کنید تا خوب سرخ شوند.

کوفته ها را درون یک ظرف بچینید و سس گوجه فرنگی آماده شده را با قاشق بر روی تمام کوفته ها بریزید و پخش کنید و با برگ های تازه ریحان و یا جعفری تزئین نمایید و از طعم عالی و ظاهر زیبای این کوفته ها لذت ببرید.
پیشنهاد سرو:
می توانید این کوفته را همراه با نان و یا پلو، سرو نمایید.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز است.

مطالب مرتبط
چالش ۳۰ روز غذای سالم: کلم بروکلی برای مفاصل سالم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.