چگونه کیک آوالانچ شکلاتی درست کنیم؟

0

مواد لازم برای کیک آوالانچ شکلاتی

۱و ۳/۴ فنجان آرد کامل

۱ فنجان شکر

۱/۲ فنجان پودر کاکائو

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ و ۱/۲ فنجان ماست ساده

۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۳ عدد سفیده تخم مرغ

۱و ۱/۴ فنجان تمشک

۲ قاشق غذاخوری عسل

۲ قاشق غذاخوری آب جوش

۱/۴ فنجان تمشک و انواعی از مرباها

طرز تهیه کیک آوالانچ شکلاتی

۱-فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و قالب ۹*۹ را با روغن چرب کنید.

۲-در کاسه ای بزرگ، آرد، ۱/۲ فنجان شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای کوچک، ۱ فنجان ماست، روغن، و وانیل را مخلوط کنید.

۴-سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند.به تدریج ۱/۲ فنجان شکر را نیز اضافه کنید.

۵-مخلوط ماست را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.سپس سفیده ها را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که رگه سفیدی باقی نماند و خوب مخلوط شوند.

۶-مواد را در قالب بریزید و ۱ فنجان تمشک را روی این مواد بپاشید.

۷-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. پس از پخت، ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا سرد شود، سپس از قالب درآورده تا کاملا سرد شود.

۸-در کاسه ای کوچک، عسل، آب، و ۱/۴ فنجان کاکائو را مخلوط کنید.

۹-در کاسه کوچک دیگری مرباها و تمشک را با ماست مخلوط کنید.

۱۰-کیک را برش دهید و روی آن را مقداری از مخلوط ماست گذاشته و سس شکلات بریزید و با ۱/۴ فنجان تمشک تزیین کنید.

ارزش غذایی کیک آوالانچ شکلاتی

کالری: ۲۰۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۳۲ کیلو کالری
چربی: ۴ گرم
کل شکر: ۲۶ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۲ میلی گرم
سدیم: ۱۷۸ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۹۶ میلی گرم
منیزیم: ۲۷ میلی گرم
پتاسیم: ۲۰۲ میلی گرم
فسفر: ۸۴ میلی گرم
ویتامین سی : ۴ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
ویتامین ب ۱۲ : ۰ میکروگرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۲ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کافئین: ۸ میلی گرم
کولین: ۶ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۶ میلی گرم
فولات : ۸ میکروگرم
ید: ۱۶ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدها: ۳ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
نیاسین : ۱ میلی گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید چرب امگا ۶: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۳ میکروگرم
ویتامین K: 2 میکروگرم
آب: ۵۱ گرم

مطالب مرتبط
نحوه درست کردن چیز کیک شکلاتی + ارزش غذایی

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.