چگونه کیک آوالانچ شکلاتی درست کنیم؟
مواد لازم برای کیک آوالانچ شکلاتی
۱و ۳/۴ فنجان آرد کامل
۱ فنجان شکر
۱/۲ فنجان پودر کاکائو
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ و ۱/۲ فنجان ماست ساده
۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱و ۱/۴ فنجان تمشک
۲ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری آب جوش
۱/۴ فنجان تمشک و انواعی از مرباها
طرز تهیه کیک آوالانچ شکلاتی
۱-فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و قالب ۹*۹ را با روغن چرب کنید.
۲-در کاسه ای بزرگ، آرد، ۱/۲ فنجان شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
۳-در کاسه ای کوچک، ۱ فنجان ماست، روغن، و وانیل را مخلوط کنید.
۴-سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند.به تدریج ۱/۲ فنجان شکر را نیز اضافه کنید.
۵-مخلوط ماست را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.سپس سفیده ها را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که رگه سفیدی باقی نماند و خوب مخلوط شوند.
۶-مواد را در قالب بریزید و ۱ فنجان تمشک را روی این مواد بپاشید.
۷-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. پس از پخت، ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا سرد شود، سپس از قالب درآورده تا کاملا سرد شود.
۸-در کاسه ای کوچک، عسل، آب، و ۱/۴ فنجان کاکائو را مخلوط کنید.
۹-در کاسه کوچک دیگری مرباها و تمشک را با ماست مخلوط کنید.
۱۰-کیک را برش دهید و روی آن را مقداری از مخلوط ماست گذاشته و سس شکلات بریزید و با ۱/۴ فنجان تمشک تزیین کنید.
ارزش غذایی کیک آوالانچ شکلاتی
کالری: ۲۰۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۳۲ کیلو کالری
چربی: ۴ گرم
کل شکر: ۲۶ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۲ میلی گرم
سدیم: ۱۷۸ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۹۶ میلی گرم
منیزیم: ۲۷ میلی گرم
پتاسیم: ۲۰۲ میلی گرم
فسفر: ۸۴ میلی گرم
ویتامین سی : ۴ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
ویتامین ب ۱۲ : ۰ میکروگرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۲ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کافئین: ۸ میلی گرم
کولین: ۶ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۶ میلی گرم
فولات : ۸ میکروگرم
ید: ۱۶ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدها: ۳ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
نیاسین : ۱ میلی گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید چرب امگا ۶: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۳ میکروگرم
ویتامین K: 2 میکروگرم
آب: ۵۱ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی