آموزش طرز تهیه کیک سیب دارچینی

0

 

مواد لازم برای تهیه کیک سیب دارچینی

۱و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۱/۴ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۳ عدد سیب پوست گرفته، خرد شده و نازک برش خرده

۲ قاشق چایخوری دارچین

۱ فنجان شکر

۳/۱ فنجان کره یا مارگارین

۱ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان شیر چرب ۱%

طرز تهیه کیک سیب دارچینی

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و قالبی با ابعاد  ۹*۹ سانت را با روغن چرب می کنیم.

۲-درون کاسه ای کوچک، آرد و پودر خمیر مایه را مخلوط می کنیم.

۳-در یک کاسه متوسط، برش های سیب و دارچین و ۱/۴ فنجان شکر را ترکیب کرده و درون قالب مورد نظر به طور یکنواخت می چینیم.

۴-در کاسه ای بزرگتر، به وسیله همزن برقی و با سرعت زیاد، کره را با ۳/۴ فنجان شکر به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا کاملا مخلوط شوند. ترکیب آرد و پودر خمیر مایه را اضافه می کنیم و به تدریج شیر را نیز می افزاییم و این مخلوط را بر روی سیب ها می ریزیم.

۵-به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که روی کیک قهوه ای شود، زمان نیاز داریم. پس از پخت، اجازه می دهیم تا کیک درون قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس با دقت کیک را در ظرف برمی گردانیم. این کیک به دو صورت گرم و سرد، سرو می شود.

نوش جانتان …

ارزش غذایی کیک سیب دارچینی

  • کالری: ۲۸۰ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۷۸ کیلو کالری
  • چربی: ۹ گرم
  • کل شکر: ۳۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۲۷ میلی گرم
  • سدیم: ۱۲۳mg
  • پروتئین: ۴ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۵۰ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۱ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۲۰ میلی گرم
  • فسفر: ۶۲ میلی گرم
  • ویتامین سی : ۳ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • بتا کاروتن: ۷۲ میکروگرم
  • بیوتین: ۲ میکروگرم
  • کولین: ۲۰ میلی گرم
  • کروم: ۱ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فلوراید: ۲ میلی گرم
  • غذای فولاد: ۶۳ میکروگرم
  • وزن گرم: ۱۲۸ گرم
  • ید: ۷ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مولیبدن: ۱ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۴ گرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • نیاسین معادل: ۲mg
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • چربی امگا ۶ : ۳ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • چربی: ۳ گرم
  • سلنیوم: ۹ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ویتامین کا : ۱۰ میکروگرم
  • آب: ۶۷ گرم
مطالب مرتبط
آموزش تهیه کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.