آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد

0

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد:

۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۱/۲ فنجان بادام پوست گرفته و سفید شده

۳/۴ فنجان شکر

۳ اونس شکلات خرد شده

۱/۲ فنجان خامه ترش

۲ عدد زرده تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۴ قاشق چایخوری اسانس بادام

۵ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری بادام برشته

طرز تهیه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد :

۱- فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک را با روغن چرب کنید و ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو درون قالب بپاشید.

۲- در غذاساز، بادام های سفید کرده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.

۳- شکلات ها را با قدرت زیاد به مدت ۱ دقیقه در ماکروویو بگذارید تا ذوب شوند. در صورت نیاز میتوان چند ثانیه بیشتر در ماکروویو قرار دهید تا خوب ذوب شوند. سپس با بادام زمینی، خامه ترش، زرده های تخم مرغ، کره، وانیل، اسانس بادام، ۱/۲ فنجان شکر و ۲ قاشق غذاخوری کاکائو مخلوط کنید.

۴- در کاسه ای بزرگ، سفیده های تخم مرغ و نمک را با همزن برقی و با سرعت زیاد هم بزنید تا فرم بگیرند. به تدریج ۴/۱ فنجان شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و براق شوند.

۵- کم کم ۱/۴ از سفیده های تخم مرغ را به شکلات ها اضافه کنید و هم بزنید و در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

۶- قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا وسط کیک خوب بالا بیاید و پف کند.

۷- قالب را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شود، سپس درون ظرف گذاشته و با بادام برشته تزیین کنید.

ارزش غذایی کیک شکلاتی بادامی بدون آرد

  • کالری: ۱۷۴ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۸۵ کیلو کالری
  • چربی: ۱۰ گرم
  • کل قندهای: ۱۸ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۱ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۴۱ میلی گرم
  • سدیم: ۸۴ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • فیبر نامحلول: ۱ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۳۴ میلی گرم
  • منیزیم: ۲۹ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۰۰ میلی گرم
  • فسفر: ۶۷ میلی گرم
  • آلانین: ۰ گرم
  • الکل: ۰ گرم
  • آلفا کاروتن: ۱ میکروگرم
  • آرژنین: ۰ گرم
  • آسپارتات: ۰ گرم
  • بتا کاروتن: ۷ میکروگرم
  • بیوتین: ۳ میکروگرم
  • بور: ۴ میکروگرم
  • کافئین: ۳ میلی گرم
  • کلرید: ۳۶ میلی گرم
  • کولین: ۲۲ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • سیستین: ۰ گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فلفل: ۹ میکروگرم
  • فولاد: ۹ میکروگرم
  • گلوکز: ۰ گرم
  • گلوتامات: ۱ گرم
  • گلیسمی: ۶۸ شاخص
  • گلیسمی: ۱۰ بار
  • گلیسین: ۰ گرم
  • وزن گرم: ۵۸ گرم
  • هیستیدین: ۰ گرم
  • ید: ۱۲ میکروگرم
  • ایزولوسین: ۰ گرم
  • کیلوژول: ۷۲۹ کیلوگرم
  • لوریک: ۰ گرم
  • لوسین: ۰ گرم
  • لینولئیک: ۰ گرم
  • لوتئین زاکسانتیین: ۳۲ میکروگرم
  • لیزین: ۰ گرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • متیونین: ۰ گرم
  • مولیبدن: ۰ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۰ گرم
  • مونو چربی: ۱ گرم
  • اسید چرب امگا ۶: ۰ گرم
  • پالمتیک: ۱ گرم
  • پالمیتول: ۰ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • فنیل آلانین: ۰ گرم
  • فیت چربی: ۰ گرم
  • پرولین: ۰ گرم
  • سلنیوم: ۵ میکروگرم
  • سریال: ۰ گرم
  • استاریک: ۰ گرم
  • ترئونین: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • تیروزین: ۰ گرم
  • والین: ۰ گرم
  • آب: ۲۲
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


بیشتر بخوانید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک آناناسی + ارزش غذایی و کالری آن

کیک با آرد بادام را اینگونه درست کنید

طرز تهیه تورتیلا سیب زمینی : صبحانه ای مقوی و خوشمزه

طرز تهیه سالاد انار با مرکبات مناسب برای شب یلدا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.