آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع
آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع
یکی از چیزهایی که من دوست دارم برای صبحانه میل کنم، کیک قهوه است! لذا می خواهم دستورالعمل پخت کیک قهوه سریع کره ای و دارچینی خودم را در اختیار شما قرار دهم . اولین باری که من این کیک قهوه لذیذ را خوردم مادرم آن را وقتی که یک نوجوان بودم و داشتم به یک اردوی تابستانی می رفتم برایم پخت و من با خوردن آن با خود گفتم که باید در تمام طول سال های زندگی ام دستور پخت ان را با خود داشته باشم .
من قبلا چند دستور پخت کیک را امتحان کردم، اما هیچ کدام به این لذیذی نیستند. این دستور پخت ساده قطعا به یکی از اساسی ترین رسپی ها برای جشن های روزهای تعطیل شما تبدیل خواهد شد چرا که این کیک شیرین و پر از کره و دارچین واقعا عالی است. اگر به دنبال کیکی هستید که بتوانید آن را سریع آماده کنید و با چای یا دمنوش صبحانه خود میل نمایید این کیک گزینه بسیار خوبی است. تا حالا هر کسی که آن را امتحان کرده انگشت هایش را هم با آن خورده است.
کیک قهوه سریع
بهترین و آسان ترین دستور کیک قهوه! کیک خیس، خوشمزه و عالی برای ، صبحانه و جشن های تعطیلات!
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه سریع
۱ فنجان روغن
۲ تخم مرغ زده شده
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ فنجان شیر
۱ فنجان شکر
۳ فنجان آرد
۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چایخوری نمک
۱ و یک دوم فنجان شکر قهوه ای
۲ قاشق چایخوری دارچین
یک دوم فنجان کره مارگارین ذوب شده
روش پخت
در یک کاسه بزرگ مخلوط روغن، تخم مرغ، وانیل و شیر را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط دیگر نیز، شکر، آرد، بکینگ پودر و نمک را خوب مخلوط نمایید.
تخم مرغ های زده شده را با مخلوط آرد ترکیب نمایید. نیمی از خمیر را در یک ظرف ۹ × ۱۳ بریزید.
در یک کاسه متوسط، با ترکیب شکر قهوه ای و دارچین، ترکیبی را که باید بر روی کیک بپاشید آماده نمایید
نصف این ترکیب را به بالای خمیر بمالید. باقیمانده خمیر را نیز بر روی خمیر قبلی ریخته و سپس باقی مانده شکر و دارچین را بر روی آن بپاشید.
مارگارین ذوب شده را با فرچه بر روی آن بمالید
ظرف را در فر قرار داده و ان را به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در ۳۵۰ درجه بپزید و پس از ۱۸-۲۴ دقیقه سرو کنید.
نوش جان..
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است